XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

När du har haft en kejsarsnitt, kan du följa vissa kost tips som hjälper dig återhämta sig snabbare och att minska din smärta under denna återhämtning. Dessa tips bör ges till alla blivande mödrar, oavsett om de inte räknar med att ha en kejsarsnitt.

Fungera

Den huvudsakliga funktionen för att skapa en diet för mödrar att följa efter ett kejsarsnitt leverans är att hjälpa magen att smälta maten lätt, och för att hjälpa tarmen att tömma utan ansträngning. Det är svårt att ha en avföring efter ett kejsarsnitt leverans utan sutur smärta, så hjälper mödrar smälta och tömma tarmen lätt är nyckeln.

överväganden

En av de viktigaste kost tips för mödrar efter ett kejsarsnitt leverans är att äta lättsmält mat. Ät inte alla livsmedel som kommer att orsaka gas bildas i tarmarna. Livsmedel som rekommenderas är keso, buljong och yoghurt. Undvik citrusjuicer, kolsyrade drycker och bönor.

Tidsram

Möjligheten att återuppta äta en normal kost beror på hur snabbt återhämtningen är. Om mamman inte längre har sutur smärta, och kan ha en normal, enkel avföring, återvänder till en normal kost kan vara möjligt. Alltid rådfråga din läkare innan du ändrar din kejsarsnitt återhämtning kost.

expert Insight

Om du har en kejsarsnitt, dricka mycket klara vätskor efter leverans. Dessa inkluderar vatten, örtte och icke-citrusjuicer. Hydration kommer att hjälpa kroppen i eliminering, och kommer att påskynda återhämtningen tid.

Varning

Fråga din läkare eller OB / GYN så många frågor som du kan om kejsarsnitt diet (eller någon diet tips för mammor efter kejsarsnitt). Ju mer du vet, desto bättre förberedd du kommer att vara om du kommer att behöva genomgå kejsarsnitt.