XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man köper en fotledsstöd


Hängslen är en vanlig och billig form av vård utrustning som används för att skydda skadade eller svaga leder och kroppsdelar från ytterligare skada och för att förhindra stammar och vrickningar. Vrister får en hel del påfrestningar under vardagliga aktiviteter och ännu mer under sport och idrott. Här är några tips för att köpa en fotledsstöd.

Instruktioner

1. Vet dina behov. Oavsett om du har en befintlig skada som en stukning eller tendonitis eller om du bara köpa ett stag som en förebyggande åtgärd för att hålla anklarna stark kommer att avgöra vilken typ av stag som du behöver för att handla. Diskutera dina problem med en läkare eller idrottsmedicin specialist innan du köper din fotled brace.

2 Tänk på din verksamhet. Om du kommer att bära vriststödet under hela dagen och bara utföra vardagliga aktiviteter som att gå och lyfta saker, kan du bara behöver en lättare vikt grundläggande stag. Dagliga sportaktiviteter eller löpning kan kräva en starkare stag eller ett med speciella funktioner för att mer fullständigt dämpa och stödja knäet och omgivande senor.

3 Shoppa. När du letar efter ett vriststöd, besöka en mängd olika apotek och sportartiklar återförsäljare. Att köpa den första vriststödet som du ser kan kosta dig mer pengar än du behöver för att spendera, och du kanske inte köpa rätt stag för att passa dina behov. "Gör din hemläxa" i förväg ger en dig en korrekt uppfattning om vilka typer av hängslen som finns och hur mycket de kostar.

4 Ta en plastpåse med dig. De flesta återförsäljare som säljer stag produkter kommer inte att tillåta dig att prova hängslen på innan du köper dem för att hålla dem sanitära och i gott skick. Ta en plastshoppingväska med dig när du handlar för din fotled brace att glida över strumpan och foten. Detta gör det möjligt för dig att prova på fotledsstödet du funderar på att köpa. Väskan är tunn nog att du fortfarande kommer att kunna passa stag ordentligt, och stag kommer att hållas rena.

5 Kolla in alla tillgängliga funktioner. Fotled hängslen finns i många olika typer av tyger och olika längder med olika nivåer av flexibilitet och stöd. Vissa erbjuder stöd till anklebone medan andra ger mer stöd till senor och muskler i fotleden. Var och en av dessa funktioner är utformad för att hjälpa till med särskilda villkor eller skador så hitta ett vriststöd med de rätta egenskaperna för dina behov.

6 Ta det lugnt. När de deltar i aktiviteter och sporter samtidigt bär din stag, försiktig tills du vet hur mycket stöd stag ger dig när du är aktiv. Överdriv inte.