XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Dallas, Texas Dove Hunting


Dallas, som ligger i nordöstra Texas, är den tredje största staden i Texas, men oberoende av storlek, det finns gott om möjligheter till utmärkt duva jakt. Varje höst, duvor migrera genom Dallas när de flyger söderut för vintern. Med ett överflöd av duva livsmiljö i Dallas-området, kan ving skyttar ta sikte på denna snabbt flygande flyttande fjädervilt.

säsonger

Den tidigaste duva säsongen som på uppdrag av US Fish and Wildlife Service, öppnas på september 1. Dallas Området ligger på gränsen mellan norra och centrala duva jakt zoner. Båda zonerna har samma säsong struktur, med öppningsdagen den 1 september och avslutas på oktober 25. Ett slutet av säsongen från 26 december - 9 januari finns i båda zonerna.

metoder

Jägare måste använda olika metoder under olika tider på dygnet när jakt området Dallas. När säsongen öppnas, kan temperaturen vara varmt under eftermiddagen. Tid Lilley från "Game and Fish" en inriktning på små dammar och vatten hål som duvor kommer att flyga till vattnet för en mid-afternoon drink. Jakt tidigt på morgonen och sent på kvällen kan vara framgångsrik som duvor aktivt reser till och från hönshus. Ray Sasser från "The Dallas Morning News" föreslår vistas mobil och lära resmönster hos duvor.

jakt Land

Offentliga jakt mark möjligheter är rikligt hela "Prairies och sjöar" område kring Dallas. Mer än 114.000 tunnland är tillgängliga via 10 olika viltförvaltning områden.

Minst 400 kvadrat inches av fluorescerande apelsin krävs vid jakt duvor på allmän mark i västra Texas. Ray Roberts Lake, som ligger norr om Dallas, består av 41,303 tunnland. Den näst största förvaltningsområdet är Caddo National Grass, ligger nordost om Dallas, och innehåller 16,174 tunnland.

licenser

Duva jakt i området Dallas kräver en jaktlicens, Harvest Information Program (HIP) tillstånd och ett tillstånd flyttfågel stämpel. Jaktlicenser kan köpas online på Texas Parks and Wildlife webbplats eller en licens leverantör. Invånarna kommer att betala $ 25, med utlänningar betala $ 132 för en årlig licens eller $ 48 för en fem dagars licens. En HIP tillstånd är fri och kan skrivas ut från Internet efter att fylla i en kort enkät om flyttvilt.

US Fish and Wildlife Service använder resultaten från den information för att ställa in framtida datum säsongen och väska gränser. Staten flyttfågel stämpel krävs för jakt duvor, ankor eller gäss i Texas. Om du är på jakt på allmän mark, måste du köpa den årliga Public Hunting tillstånd för $ 48.

förordningar

Jakt i området Dallas omfattar flera olika bestämmelser. Med utsikt över en reglering kan resultera i böter från en bevarande officer. Några av de mest förbisedda regler är väska gränser, innehav gränser och juridiska skytte timmar. Från och med 2009-2010, påsen gränsen var 15 med en besittning gräns på 30. Om du reser till Texas för en tredagars jakt, till exempel, är det endast tillåtet att ha totalt 30 fåglar i din ägo när som helst . Juridisk fotograferings timmar för Dallas starta en halvtimme före soluppgången och slutar en halv timme efter solnedgången.