XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Den amerikanska Veterans Administration har många tillgängliga program för vård och omsorg för militära pensionärer, inklusive hälsovård, utbildning, arbetshjälp, hem placering, recept, yrkesinriktad rehabilitering, och hjälp för makar och underhålls veteraner. Recovery Act av 2009 gav också nästan $ 1,5 miljarder investera i statliga vårdhem, i hemmet anläggningar, och att uppdatera och uppgradera behövs teknik och utbilda sjukvårdspersonal, samt att ge direkt kontant stöd till veteraner.

Hälso- och recept

VA ger en mängd slutenvård, öppenvård och receptbelagda läkemedel tjänster, inklusive vaccinationer, årliga kontroller, sjukvård utvärdering och screening, hälsoutbildning, akutsjukvård, kirurgiska, kiropraktik, mental hälsa - inklusive dödsfall och missbruk rådgivning, recept och OTC (over the counter) recept och medicinska och kirurgiska förnödenheter. Vissa veteraner, enligt särskilda regler för stödberättigande, kan godkännas för hemvårdsstöd och hemåt hjälp, liksom VA erkända vårdgivare som inte kan fungera för VA.

Utbildning

GI Bill ger många områden av utbildning: godkända institutioner för högre utbildning, program icke-graders utbildning, på arbetsplatsen och lärlingsutbildning, flygutbildning, distansundervisning, Internet och korrespondens utbildning, licensiering och certifieringsprogram, utbildning i entreprenörskap, arbete-studie och co-op (arbete och tåg), accelererade betalningar för de som ska åka till högteknologiska områden, handledning assistans och mer.

Homeless och Aged Care

Fördelar och stöd finns för hemlösa och äldre veteraner. Det yttersta målet för VA är att avsluta hemlöshet för veterinärer. VA tillhandahåller förebyggande tjänster, bostäder stöd, medicinsk behandling, och arbetsträning för hemlösa. VA säljer också utestängas, VA-stödda egenskaper hemlösa leverantörer till rabatterat pris. En VA pension Programmet finns för krigsveteraner med begränsad eller ingen inkomst, om de är minst 65 år, eller om under 65, om de är permanent blinda eller handikappade. Bundna till hemmet fördelar kan också vara tillgängliga för äldre som är mer allvarligt stängts av.

Makar, änkor och anhöriga

VA förmåner och stöd finns för makar, änkor och anhöriga för militära pensionärer. Dessa fördelar kommer mestadels i form av efterlevandeförmåner, beroende utbildningsbidrag, och livförsäkring samt begravnings och begravningstjänster. Stödberättigande anhöriga till vissa veteraner kan också få upp till 45 månader av fördelar utbildning. Bostadslån utan handpenning, och "lägre än marknaden" räntor är också tillgängliga för vissa efterlevande makar.

Post-911 GI Bill

Post 9-11 GI Bill är för tjänsten medlemmar med minst 90 dagars sammanlagd tjänst den 11 september eller efter 2001. ärorikt släpps medlemmar, liksom de som släpps i 30 dagar med en service ansluten funktionshinder, är berättigade till posta 9-11 räkningen och dess tjänster. Dessa tjänster omfattar utbildningsbidrag, student, forskarutbildning och yrkesmässigt, samt handledning assistans och ersättning för licensiering och certifieringsavgifter. VA ger upp till 36 månaders utbildning inom 15 år efter urladdning tjänst.