XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vissa kvinnor behöver bara titta på en bit av kakan och låren och rumpa att expandera. Hur får man bli av med det överflödigt fett? Glömma de galna dieter, de löjliga vibrerande band som förmodligen bränna fett medan du vilar och de så kallade mirakel fettförbrännande läkemedel. Det finns bara ett sätt för en kvinna att gå ner i vikt av hennes rumpa och lår och det är att bränna mer kalorier än du förbrukar.

Äta hälsosamt

Ät frukost. Gå ner i vikt och äta hälsosamt går hand i hand med motion. Om du behöver gå ner extra litegrann på din rumpa och lår, då du behöver energi för att bränna bort fettet på gymmet. Ät en hälsosam frukost av spannmål och skummjölk, havregryn eller ett ägg och toast. Äta en bit frukt, alltför. Du kommer att finna att om du äter en bra frukost du kommer att känna mindre hungrig för lunch och du kommer också att ha mer energi för dagen. Alternativa ägg och spannmål dagar så din kropp inte få alltför används för att en typ av mat.

Ät tre små mellanmål mellan varje måltid. För mellanmål, ta en frukt, en kopp råa grönsaker, en riskaka eller protein bar. Se till att om du väljer riskakor eller protein barer, äter du bara en per dag och mellanmål på grönsaker eller frukt för de återstående tilltugg i dag. Att äta kokt kyckling och ris för varje middag och kall kalkon smörgåsar för varje lunch får gamla snabbt. Att hindra dig från att bli bränd på hälsosamma livsmedel, prova olika recept. Det finns många hälsosamma och läckra sätt att förbereda en kycklingbröst. Lägg till nya kryddor, eller försöka blanda kyckling, räkor eller fisk med en liten servering av din favorit pasta.

Drick vatten. Det kommer att hålla dig hydrerad när du bränna bort fett lår och rumpa och kan även göra din hud ser klarare. Vatten hjälper dig också att smälta maten bättre och hjälpmedel för att reglera aptiten. Lägg till lite kristall ljus till ett par av dina åtta glas om dagen och du kommer inte ens känna att du dricker vatten.

Minska ditt fettintag. Säg adjö till stora segment av Chokladtårta för ett tag. Varje gång då och då belöna dig själv med en choklad kvadrat att tämja din söta tand och hålla kontroll över din lust att binge.

Träning

Gör intensiva aeroba övningar. Hög intensitet aerob intervallträning, enligt en studie publicerad i "Journal of Applied Physiology," ökar en kvinnas fettförbrännande potential. Ett exempel på denna typ av träning rider en stillastående cykel i normal takt i 15 minuter och efter det med ursinnigt cykla i fyra minuter. Upprepa för en timme. Gå med i en spinningpass för en lika intensiv fettförbrännande träning.

Gör knäböj och benlyft att tona musklerna i låren och rumpa att hjälpa att bli av med fett snabbare.

Överdriv inte träning. Arbeta ut ursinnigt varje dag i veckan kan hjälpa dig att få resultat snabbare, men det kan också öka smärtan och ömhet du kommer att uppleva från intensiv fysisk träning. Försök att arbeta ut två dagar, en dag. Det kommer att ge din ömma muskler en chans att slappna av och bygga.

Rådgör med din läkare innan du påbörjar ett fysiskt träningsprogram. Din läkare kan också ha några tips som hjälper dig att nå dina mål viktminskning.