XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Adrenal trötthetssyndrom enligt Jigsaw Health drabbar nästan 80% av alla amerikaner någon gång i sitt liv. I extrema fall kan syndromet också påverka barn. Detta tillstånd orsakas vanligen av ett fel i binjurarna att producera välbehövliga hormoner. Detta misslyckande kan sedan leda till en förlust av energi och allmän trötthet. Om du tror att ditt barn kan lida av Adrenal trötthetssyndrom finns flera diagnostiska verktyg som du kan genomföra.

Instruktioner

Hur identifiera Adrenal trötthet hos barn

1 Leta efter en övergripande "trött" tillstånd tidigt på morgonen och mellan klockan 03:00 och 05:00 Dessa är de typiska dokumenterade tillfällen då syndromet tycks "tömma" de flesta av de människor som drabbats. Även om ditt barn blir trött runt 21:00 eller 22:00, men kämpar lust att sova, kunde hon ha drabbats av biverkningar av syndromet.

2 Se om ditt barn känner sig svag eller yr när hon stiger upp från en sittande eller liggande läge.

3 Bestäm om ditt barn tenderar att vilja söta eller salt mat när hon verkar slö eller sömnig. Enligt Dr Lam om ditt barn längtar "salt, fet, och proteinrika livsmedel såsom kött och ost," hon kan uppleva biverkningar av Adrenal trötthetssyndrom.

4 Kontrollera efter tecken på ett försvagat immunförsvar. Enligt kvinnor till kvinnor tidningen en "dålig immunförsvar" kan betyda syndromet är närvarande.

5 Kontrollera om en intolerans för kyla som också kan vara ett tecken på Adrenal trötthetssyndrom, särskilt i kombination med andra symtom som anges på denna sida.

6 Kontrollera ett konstant tillstånd av nervositet. Även för högre än normala nivåer av stress. Medan spänningen är normalt återfinns hos vuxna patienter kan det också diagnostiseras hos barn. Enligt kvinnor till kvinnor här "nervositet" kan omfatta "darrande när ett högt tryck eller nerv inredningar situationer."

7 Rådgör med en läkare om mer än ett symtom visas. Även om dessa är de viktigaste symptomen kan din läkare kunna diagnostisera närmare andra symptom som bara en utbildad professionell kommer att upptäcka.

Tips

  • Om ditt barn har en allmän känsla av slöa humör och hon tenderar att stanna sjuk under långa tidsperioder, upplever yrsel eller behöver en "boost" av energi från livsmedel för att få igenom den dag du bör konsultera en läkare för en fullständig diagnos.