XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vilka är fördelarna med Fresh vetegräs?


Vetegräs är den unga gräset på vete anläggningen. Det har varit mycket tippad som en "superfood" med flera fördelar som sträcker sig från anti-aging och avgiftning till förebyggande av sjukdomar. Färsk vetegräs juice innehåller 70 procent klorofyll, som ger det en gräsbevuxen smak och en ljus grön färg. Även det medicinska etablissemanget inte stöder de överlägsna fördelar som förknippas med den, fans av vetegräs juice svär vid sina befogenheter för att återställa hälsa och vitalitet.

Anti-aging fördelar

För dem av oss som söker den ökända ungdomens källa, kan vetegräs juice vara ett steg i rätt riktning för att titta och känna yngre. Saften stöder en hälsosam, glödande hy och har också varit tippad som ett sätt att bromsa grånande hår. Hudåkommor såsom eksem och psoriasis har också visat förbättring med konsumtion av juicen och det har också rapporterats att förhindra karies och sjukdomar i tandköttet. Ökad energi och vitalitet är också vanliga fördelar som citeras av fans av saften.

Cancer Prevention och behandling

Kanske en av de mest förebådade fördelarna med färsk vetegräs juice är att det är tänkt att vara en cancer kämpar agent. De aktiva föreningar som finns i juicen tros att rena blodet och avgifta celler, vilket ger oss ett lager av skydd mot cancerframkallande ämnen och kan hjälpa till att bekämpa tumörer. Enligt WebMD, finns det inga vetenskapliga rapporter som har visat att vetegräs är effektiva för att minska tumörer eller cancer. Men WebMD rapporterar också att vetegräs juice har visat sig minska biverkningarna av strålbehandling. Detta beror på att enzymet SOD, som fungerar som en anti-inflammatorisk.

Högt blodtryck

För många människor som lider av högt blodtryck, är färsk vetegräs juice ett bra sätt att naturligt lägre blodtryck. Klorofyll i vetegräs juice ökar funktionen av hjärtat, kärlsystemet och kapillärer utan biverkningar många blodtryck mediciner har.