XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Wakeskate är en relativt ny water som kombinerar hög hastighet ytan skimming av wakeboard med tricks och manövrering av skateboard. Även om det finns många goda vakna skate boards på detaljhandelsmarknaden, bygga din egen vakna skridsko är ett utmärkt sätt att skapa en del av utrustningen skräddarsys till din kroppstyp och vakna skridsko färdigheter.

Instruktioner

1 Göra en del forskning och design. Undersöka de olika egenskaperna hos vakna skridskor, såsom längd, tjocklek, vippan storlek, skivmaterial och vinkeln för läppen. Besluta mellan omkring 30 och 40 inches av längd och omkring 2 till 3 inches av bredd. Det är viktigt att utforma en styrelse som maximerar din förmåga som en väckarklocka åkare.

2 Kurvan trä. Använda bit björkplywood (eller annan plywood) för styrelsen bas, skapa en jigg som på rätt sätt kan forma kortet i en kurva. Jiggen bör utformas för att sätta mängden krökning som du bestämt i din forskning och konstruktionsfasen av processen.

3 Skär styrelsen att storlek och form. Ta din del av böjda trä och spåra formen på brädan på råvirke. Använda en jigg för att såga formen ut från träet. Dessutom skär hål för insättning av fenor och lägga till extra ved för läppar och sand kanaler i basen om du planerat för dem. Därefter, sand kanterna av brädet till ser till att de är så smidigt som möjligt.

4 Täta och signera tavlan. När kortet har rätt slipat, damma hela ytan med en torr trasa. Sedan hänga styrelsen och lägg ett tunt lager epoxi på båda sidor av styrelsen för tätskikt och försegling. Måla tavlan med Marine Paint som du väljer och sedan lägga till tå och fot grepp så att styrelsen är lättmanövrerad och stabil. Glöm inte att skriva ditt mästerverk.