XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Winter Backpacking i Joshua Tree National Park

I hjärtat av södra Kaliforniens Mojaveöknen, drar Joshua Tree National Park vinter besökare till sin varma, torra klimat. Uppkallad efter trädliknande agave som täcker dess västra del, innehåller parken nästan 800.000 tunnland och tre ekosystem. Bandet på en ryggsäck och vandra i flera dagar i parken. I den östra delen av parken, kan du utforska Coloradoöknen, som kännetecknas av doftande kreosot buskar, bläckfisk liknande Ocotillo växter och cholla kaktus. Långt västra delen av parken är värd för Pinyon-enbär skogarna i Little San Bernardino Mountains. Resten av parken är Mojaveöknen, med Joshua träd och granit monoliter stiger från öknen golvet.

Väder vinter

Varma, soliga dagar i 60-talet gör vintern en idealisk tid att ryggsäck i Joshua Tree National Park. Men tänk på att temperaturen sjunker 35 till 40 grader på natten. Du måste förbereda sig för att frysa nätter samtidigt ha lätta kläder för att ta dig genom värmen på dagen. Den torra klimat ser lite regn. Även när vinterstormsystem rulla igenom från december till mars, kan du förvänta sig mindre än en halv tum av nederbörd under en månad. Snö kan förväntas i Pinyon-enbär skogar på tillfälle, men i allmänhet smälter bort inom några timmar med undantag för skuggade platser. Även på vintern, kommer du vill ha en hatt och solglasögon som solens hårda strålar skriande utanför öknen stenar kan skada dina ögon och hud.

Din Backpacking Resplan

Innan du börjar din natten backpacking resa, sluta med en av de 13 backcountry registrerings brädor i parken. Det kommer att låta Rangers snabbt konto för fordon kvar på parkeringen över natten som de kontrollera att dag vandrare har gjort det på ett säkert sätt från backcountry. En topografisk karta på din ingångspunkt kommer att varna dig till några förbjudna områden för att inrätta läger, såsom dag användningsområden. Annars kan du läger någonstans i parken så länge du är 500 fot av ett spår och åtminstone en mil från en väg. Använd Lämna inga spår tekniker och undvika att platta sköra öken vegetation med din campingplats. Undvik camping i eller utforska gamla gruvschakt som de är instabila. Inte läger i tvättar eller arroyos; störtfloder från avlägsna bergs regn kan fat igenom utan förvarning och sopa bort dig.

Mat, vatten och avfall

Du vill ta ett djurliv säker behållare för att hålla din mat över natten. Ravens, skunkar och tvättbjörnar som finns i parken är skickliga på att riva i förpackningar, även om du ska hitta en sällsynt plats att hänga dem utom räckhåll. Eftersom öppen eld är inte tillåtna, bör du ta en ryggsäck spis för matlagning. Du kan cache mat och vatten i parken för upp till 14 dagar. Medan oaser och säsongs vattenhål finns i parken, är det dyrbara vattnet i dem reserverade för djurlivet. Du måste ta minst en liter dricksvatten per dag. Du kan fylla din behållare vid den västra ingången till parken, på Oasis Visitor Center, på Indian Cove Ranger Station, eller vid Black Rock och Cottoncamping.

Avfall och sopor

Ta en plastpåse för att packa ut dina sopor. Du hittar valv toaletter klättra områden och andra dag användningsområden av parken, men camping är förbjuden inom 500 fot av dessa områden. Urinera på stenar så vilda djur inte riva upp växter försöker komma åt salterna urinen lämnar bakom. Packa fast avfall i en avfallspåse människa eller begrava det i en sex-tums djup cathole. Du måste packa ut din toalettpapper eftersom det inte är tillåtet att begravas eller brännas.