XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Camping i Divide, Colorado

Kramas Ute Pass på "baksidan" av Pikes Peak, Divide, Colorado, är en lugn plats att komma bort från det liv och rörelse i de stora städerna på andra sidan av bergen. Beläget vid 9,165 fot, kan du vandra till toppen av toppen eller den ovanliga klippformationer i området, samtidigt se färgglada skärmar av sommarvild eller höst lövverk längs vägen. Komma tillbaka till naturen på en camping i bergsskogar som omger Divide.

Mueller State Park

På den södra utkanten av staden, Mueller State Park sprawls över 5000 tunnland skogsmark. Vandra mer än 55 miles av stigar i hela parken och tillbringa natten på en campingplats. Parkens 132 campingplatser inkluderar elektriska anslutningar i platser som lämpar sig för husvagnar i nästan alla storlekar, medan tält campare kommer att få en mer avlägsen erfarenhet, med 22 walk-in platser ställa bort från parkeringsplatsen inom 300 fot. Det centralt belägna Camper Services byggnaden ger varma duschar, tvättmöjligheter och spola toaletter från Memorial Day Labor Day. Njut av längdskidåkning eller ett av parkens fem pulka områden när du bor på en av de 17 platser öppna året runt.

National Forest Camping

Pikes Peak National Forest erbjuder rustika camping med grundläggande bekvämligheter och begränsat utrymme att manövrera en RV eller släpvagn. Bara 10 miles från Divide är Crags campingplats nära ett spår huvud med samma namn som leder till tinnar som det heter. Campingen ligger bland granar, med platser för både husvagnar under 30 fot och tält. För en mer avlägsen känsla, kan du gå in på en av två tältplatser, varav en är intill en bäck. Varje plats har grillar och picknickbord, och handpumpar ger vatten från Memorial Day Labor Day. Campare har ingen papperskorg service på dessa platser, så ta påsar att packa ut dina egna sopor. Camping är på en höjd av 10.100 fot längs en smal väg med branta lutningar, som är svår att nå med stora riggar. Hårt packad smuts och grus-parkerings förkläden och ADA valv toaletter gör camping med en rullstol en möjlighet.

dispergerad Camping

Du kan parkera din riggen eller tälta längs stigar eller skogsvägar, så länge du gör din camping på hårt packad, vegetationsfria ytor minst 300 fot från vägar, stigar eller vattendrag. Ingen effekt camping teknik krävs, vilket innebär packning i en portabel toalett och packa ut allt skräp och avfall. Du behöver inte en lägereld tillstånd, men inga genomslags tekniker kräver användning av en brand panna eller högen brand för att förhindra char-märken på jord och stenar som tar natur år för att radera. En ofta använd spridd området är längs Crags Trail nr 664 som leder till toppen klippformationer.

Veta innan du åker

En produktiv Björnstammen nära Divide tillsammans med oförsiktig förvaring av mat, sopor och doftande objekt fällningar konflikter mellan människor och djur alldeles för ofta. Ta extra tid att packa din mat i lufttäta behållare och förvara dem i bagageutrymmet eller ett djur beständig behållare mer än 100 fot från ditt tält eller pop-up släpvagn. Om du camping i en hård ensidig RV, kan du hålla din mat inne, så länge du lämnar den utom synhåll och stänga fönster innan du beger dig ut på en vandring eller sightseeing. Store hundmat, kosmetika, sopor och andra doftande objekt på samma sätt som mat, och hålla köksredskap, bestick och allt annat en björn kan likställa med en måltid ren och out-of-sight. Kasta inte frukt skal, nötskal eller andra biologiskt nedbrytbara gör sig längs stigar och vägar som de kommer att locka angelägen näsan av en björn.