XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man gör ansiktskräm med gurka, ägg & amp; Risvinäger

Varje dag är din hud utsätts för en störtflod av skadliga element som fria radikaler från omgivningen, UV-strålar från solen, och kemikalier som ingår i vardagliga hushålls och hudvårdsprodukter. Med tusentals scrubs, serum och mjukgörande på marknaden idag, var och en med sin egen blandning med ibland oidentifierbara ingredienser, hur kan du vara säker på vad du sätter på din hud bidrar till att reparera skador i stället för att orsaka ytterligare skada? Du kan göra din egen! Här är en enkel att följa recept för att göra en ansiktskräm med tre enkla ingredienser du kan hitta i ditt kök - gurka, ägg och risvinäger.

DIY ansiktskräm

Steg 1

Hur man gör ansiktskräm med gurka, ägg & amp; Risvinäger

Crack ägget och slå med en visp eller gaffel tills äggulan är grundligt blandas med äggvita i en skål. Ägg är en underbar naturlig ingrediens som kan användas när som helst för att avlägsna överskott av olja från ansiktet. I detta recept, de också fungera som en underbar bindemedel för gurka och risvinäger så att huden kan absorbera alla de näringsämnen som du slathering på.

Steg 2

Hur man gör ansiktskräm med gurka, ägg & amp; Risvinäger

Avskuren ungefär en tredjedel av gurka, skal, skuren i små bitar och krossa med en potatis masher eller baksidan av en sked. Mät ut 3 matskedar av vattniga grön gröt och satte i skålen med blandade ägg. Gurka minskar svullnader från huden genom att extrahera överskottsvatten och fungerar som en anti-inflammatorisk för områden som skadats av miljöfaktorer.

steg 3

Hur man gör ansiktskräm med gurka, ägg & amp; Risvinäger

Tillsätt 1/4 kopp ris vinäger till ägget och gurka blandningen och rör om med en sked. Risvinäger är en trevlig ersättning för en toner. Det kommer desinficera lösa upp tilltäppta porer och rensa ut dem.

steg 4

Hur man gör ansiktskräm med gurka, ägg & amp; Risvinäger

När alla ingredienser blandas samman, applicera blandningen på ditt ansikte med rena händer med en cirkelrörelse för att sprida jämnt och maximera absorption. Låt masken på i 20 minuter medan du slappna av, skölj sedan av med varmt vatten och klappa ansiktet torrt med en ren handduk.

varningar

  • Var noga med att tvätta masken helt efter 20 minuter så att huden inte torkar ut.

Saker du behöver

  • Ett ägg
  • 1/4 kopp ris ättika
  • 3 msk mosad gurka