XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Håll dig varm och bekväm i de svala klimat med sovsäck som passar dig och dina sömnvanor.

Instruktioner

1 Att den genomsnittliga temperaturer och väderförhållanden där du tänker använda sovsäck, och köpa en väska för dessa villkor.

2 Missta sig på sidan av att köpa en sovsäck för kallare klimat om du är osäker på var du kommer att camping - bättre att vara alltför varmt och måste packa väskan än för kallt och frossa hela natten.

3 Välj en sovsäck av syntetmaterial, som behåller sina isolerande egenskaper i vått tillstånd, om camping i vått väglag. Ned fyllda säckarna, men varmare, lättare och mer komprimer än syntetiska fyllda sovsäckar, är värdelösa våt och ta evigheter att torka.

4 Välj en mumie väska (en figursydd väska som kan dras åt runt ansiktet) över en fyrkantig påse om du letar efter extra värme och isolering.

Tips

  • Bär en bivack säck för extra värme när camping under förhållanden för kallt för sovsäcken.
  • De flesta företag gör olika versioner av sina standardmodeller med blixtlåset på högersidan för användning av vänsterhänta.
  • Extra funktioner för att leta efter i kallt väder påsar: en huva som håller huvudet varmt (du vet vad de säger om värmeförlust), en krage som hindrar värmen från att fly från påsens öppning, och sugrör som minskar värmeförlusten genom dragkedja.