XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Definition av Instruktions Sports


Många traditionella sportprogram tilltala dem som redan har en viss grad av kunskap, skicklighet eller förtrogenhet med sportaktiviteter och vill engagera sig i konkurrensen. Instruktions sport erbjuder en mängd olika möjligheter till delaktighet för den oinvigde till elitidrottare. Detta gör att möjligheten för dem obekanta med en sport att lära sig och få inledande kunskap, samtidigt som erfarna deltagarna att få avancerad kunskap. Det huvudsakliga målet för undervisnings sport är för dig att lära och få kunskap oavsett vad din nivå av erfarenhet är.

Historia Instruktions Sports

Historiskt sett kan man bara få tillgång till instruktions sport som en del av utbildningsåtgärder såsom fysisk träning klasser. I denna inställning, var målet för instruktören att introducera dig till en sport och hjälpa dig att utveckla grundläggande färdigheter. Andra program som ingår high school universitets- friidrott, där deltagarna ser att finslipa sina färdigheter. Ökat intresse för undervisnings idrott utanför den akademiska världen leder till en expansion till försäljningsställen som Boys & Girls Club, YMCA, YWCA och andra samlingslokaler.

Metoder för Instruktioner

Det finns fyra typer av instruktions-program, var och en med specifika mål, enligt Indiana University. Fritids instruktions-program är inriktade mot nybörjare, där tyngdpunkten ligger på att ha kul när man lär sig om sporten som du väljer. Professionella instruktions-program är lämpliga för toppnivå deltagare som vill göra en karriär av deras valda sport. Tyngdpunkten ligger på honing redan utvecklade färdigheter. Pedagogiska instruktions sport är en del av de formella utbildningsprocesser, såsom fysisk träning klasser. Slutligen, idrotts instruktions-program är de som vanligen leds av en coach, med tonvikt på aktivt deltagande och få skicklighet och kunskap.

Att välja rätt program

Ett brett utbud av alternativ är tillgängliga för dem som är intresserade av instruktions-program. Vissa butiker, såsom New York City Parks and Recreation, erbjuda året runt och säsongsbetonade program för stadens ungdomar. Andra program erbjuds för alla åldrar. Vissa program kräver en avgift, medan andra är gratis. De flesta program gruppdeltagarna efter ålder och kunskapsnivå. Detta gör det enkelt att veta var du passar. Du måste också överväga deltagandet du önskar. Vissa program kräver lite deltagande, medan andra kräver ett större engagemang.

Olika typer av Sport

Du kan välja mellan olika typer av sporter som basket, volleyboll, hockey, flagga fotboll och tennis. Andra undervisnings idrotter kampsporter, cykling, badminton, simning, gymnastik, vattenpolo och lacrosse. Du kan välja korta kliniker som lär ut grunderna eller väljer längre program. Till exempel Linganore Oakdale Urbana ungdom Athletic Association i New Market, Maryland, erbjuder en nedgång lacrosse klinik som löper från september till oktober. Den LOUYAA Programmet betonar kul samtidigt lära sig grunderna i lacrosse.