XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

10 enkla hem planer motion


Skapa en enkel hem motion plan kommer att gynna din kropp, själ och bankkonto. Träning i hemmet är i allmänhet enklare och billigare än att gå ett gym. Vi behöver alla fysisk aktivitet för att hålla sig frisk och bör utöva minst tre gånger i veckan. Daglig motion är perfekt.

Simple Home Motion Plan för nyblivna föräldrar

Som ny förälder du kanske tycker att det är ansträngande att göra något, att inte tala om motion. Dock kommer utövar regelbundet ge dig mer energi. Sätt din nyfödda i en sittvagn för en mil lång promenad varje dag. Åby kommer att älska den dagliga promenad också.

Simple Home Motion Plan för Perfektionist

En perfektionist kommer att njuta av en rutin som är på samma gång, typiskt varje dag. Träningsarmar på måndag (armhävningar), kärn på onsdag (crunches) och ben (knäböj) på fredag. Göra en del cardio såsom jogging på tisdagar och torsdagar.

Simple Home Motion Plan för Busy Bee

Smyga in några daglig motion genom att begå 10 minuter av din dag att utöva. Ta en 10-minuters del av din morgon för push-ups, crunches, knäböj och jumping jacks. Du bör kunna göra åtminstone 10 av varje.

Simple Home Motion Plan för Ångest Ridden

Ångest är beskattning. Lindra vissa ångest med ett träningspass hög i hjärt. Varje morgon innan du gör något gå, jogga, hoppa rep, springa på plats eller på ett löpband eller cykla i 30 minuter. Mediterar varje kväll under minst 10 minuter.

Simple Home Motion Plan för Fitness Pro

Om du redan tränar och stark, kan du använda ett uppsving i svårigheten att din träning. Byt din träningspositioner något för varje träningspass och du kommer att känna skillnaden. Försök lägga vikter på dina handleder och vrister för en annan ökning i svårigheter.

Simple Home Motion Plan för nybörjare

Börja i videon avsnitt av din lokala videobutiken. Sök efter en övning video som fångar ögat. Läs tillbaka för att se om du fortfarande är intresserad. Kontrollera om det är nödvändigt träningsutrustning. Välj åtminstone två eller flera motion video och pop dem i dag.

Simple Home Motion Plan för Expecting Moms

Yoga är en bra övning plan för förväntar moms. Motion när förväntar bör vara skonsamma. Yoga hjälper till att hålla dig stark, flexibel och passform. Prova en yogaprogram som skapats speciellt för väntade moms.

Simple Home Motion Plan för Utomhus Människor

Om du behöver för att få utomhus utövar utanför kan vara tillfredsställande. Försök mountainbike, vandring, jogging, promenader, inlines, skidåkning, snowboard, skridskoåkning eller bergsklättring.

Simple Home Motion Plan för Sports Fan

Delta i eller starta en egen sportlag i din kommun. För att se om det redan finns en, ring din rådhuset och fråga. Du kan starta en hockey, baseball, fotboll, fotboll, tennis, spår, golf eller softballlag.

Simple Home Motion Plan för dansare

Om du älskar att dansa ska du få din övning från det. Du kommer att njuta din träning. Freestyle dans till spellistan i 30 minuter varje dag för en stor konditionsträning. Du kan också hitta dans motion video på nätet och i butiker.