XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man behärska Mini Glock


Glock gör fyra handeldvapen i en liten bildstorlek. Dessa brukar kallas mini Glocks. Glock 27 är en 0,40 kaliber versionen av den lilla ram pistol. Glock 26 kamrar i 9mm, 29 i 10 mm, och 30 är en 0,45 kaliber. Enligt Glock FAQ, "På grund av den lilla storleken, Mini-Glocks kräver praxis och mer uppmärksamhet till grunderna." Läs om alla aspekter av fotografering och underhålla din lilla ram pistol att behärska mini-Glock.

Instruktioner

1 Förstå de grundläggande arbetena av pistolen. Lär dig delar av pistolen och hur de fungerar tillsammans när du skjuter vapnet. Vet hur man snabbt lasta och lossa pistolen.

2 Lär dig att ta isär mini-Glock. Rengöring pistolen kräver demontering det till en punkt där du kan rengöra de inre delarna av pistolen. Vet hur man rengör pistolen och göra det efter varje gång du skjuter det.

3 Forskning bär alternativ. En liten ram Glock är ett vanligt val för en dold bära vapen. Prova på olika hölster. Hitta en som är bekväm och att du enkelt kan dra pistolen från.

4 Öva rita din mini-Glock. Behärska konsten att snabbt och enkelt dra pistolen från ett antal positioner.

5 Behärska siktar pistolen exakt. Se till att du kan lätt få rätt siktbild och linje upp det med målet. Memorera rätt siktbild för olika områden.

6 Öva bränning din mini-Glock. En liten-frame handeldvapnet är svårare att skjuta än en full-frame handeldvapnet. Enligt ChuckHawks.com, "Ju lättare en pistol är, desto svårare är det ryggar." Se till att du kan hantera rekylen som produceras av en liten ram Glock.

Tips

  • öva alltid korrekt pistol säkerhet. Håll din mini-Glock pekade i en säker riktning och aldrig sätta fingret på avtryckaren tills du är redo att avfyras pistolen.