XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Har Smooth Move Tea fungerar?

Smooth Move är ett örtte som tillverkas av traditionella mediciner i Sebastopol, Kalifornien, som har producerat örtteer sedan 1974. Smooth Move te finns i fyra smaker, inklusive dess ursprungliga citrus blandning, plus kamomill, choklad och pepparmint. Det kommer också i en kapsel, och både te och kapsel innehåller ingredienser som gör dem effektiva för att lindra förstoppning.

kraftfull Stuff

Den primära aktiva ingrediensen i Smooth Move te och kapslar är senna blad, som är FDA-godkända som en over-the-counter laxermedel. Senna stimulerar tarmen för att lindra förstoppning. Smooth Move innehåller också lakritsrot och ingefära; både agera för att förhindra kramper som annars kan bli följden av intag senna. En mängd ytterligare naturliga ingredienser fungerar som aromer.

Strax före läggdags. . .

Traditionella mediciner råder stöpning en tepåse i en kopp kokande vatten under 15 minuter; det är bäst att dricka det strax före sänggåendet. Samma med kapslarna; ta två av dem strax före sänggåendet, och dricka mycket vatten - en kopp ska göra. Både te och kapslarna fungerar i allmänhet inom sex till tolv timmar, eller inte alltför långt efter att du stiger upp på morgonen, enligt traditionella mediciner.

Några ord av varning

Smooth Move är säkert för lindring av tillfällig förstoppning, men inte använda den för mer än sju dagar i sträck, eftersom kronisk användning kan störa naturliga tarmfunktion. Undvik naturläkemedel som innehåller senna om du har matsmältning såsom Crohns sjukdom eller om förstoppning åtföljs av buken smärta eller inflammation. Gravida och ammande kvinnor bör använda senna blandas med försiktighet. Överdriven användning av Senna blad och lakritsrot kan orsaka en farlig sänkning av kalium. Om förstoppning kvarstår, kontakta din läkare.