XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Du har äntligen säckar trofén rådjur du har drömt om. Det kan vara en stor bock som sport en multi spetsig uppsättning horn och ligger högt i journal, eller det kan vara en mindre rådjur som inte ser ut mycket för andra människor, men är en trofé för dig. Hursomhelst, med rådjur huvuden till en konservator för montering och sedan föra hem huvudena att hänga på väggen är ett populärt sätt för jägare att fira sina döda och minnas sin jakt.

Instruktioner

Hur att hänga en Deer Head

1 Titta på konsolen för upphängning som konservator har placerats på baksidan av hjorthuvudet. Medan konservatorer använder en mängd olika konsoler, de flesta av dem arbetar för att hänga en hjort huvud i samband med en skruv. Välj en skruv som passar tätt in i fästet.

2 Bestäm var du vill hänga rådjur huvud. Vanliga platser är över eldstäder eller i källare, men platsen är helt upp till dig. Tänk på att om djuret har en stor uppsättning av horn, måste du ta dem i beaktande, eftersom de sannolikt kommer att skjuta över och ut från huvudet. Så se till att den plats du väljer är inte för nära en annan vägg eller tak.

3 Använd en regeldetektor att hitta en stud i det område av väggen där du har valt att hänga rådjur huvud. Använd en penna för att markera den plats där du kommer att sätta skruven. Det är möjligt att använda en skruv och ankare att hänga en hjort huvud, men skruva skruven direkt i en träregel är lämpligt eftersom det kommer att bli kraftigare.

4 Borra ett hål i fläcken med blyertsmarkering.

5 Skruva skruven i hålet du borrade. Lämna tillräckligt av skruvskallen sticker ut från väggen för att hänga rådjur huvudet.

6 Plocka upp rådjur huvud och hissa den där du kommer att hänga den. Använd en stege vid behov. Montera skruven i fästet så rådjur huvudet hänger flush och nivå mot väggen.

Tips

  • Innan hängande en hjort huvud, överväga att placera den på ett lättåtkomliga plats, eftersom du kommer att behöva rengöra den från tid till annan.
  • Var försiktig när du klättra på en stege, särskilt när du också hålla ett rådjur huvud. Överväga att be någon om hjälp.