XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Livmoderhalscancer diskbråck övningar

Enligt Mayfield Clinic - en av de största neurokirurgiska metoder i världen - en herniated livmoderhalscancer skiva uppstår när gel-liknande substans i mitten av en intervertebral skiva skjuter ut från en tår i skivans vägg, känd som din ring. Trycket som utövas av det förskjutna skivmaterial orsakar inflammation och svullnad i spinal nerver, vilket i sin tur orsakar smärta i nacken och eventuellt din arm. Övningar inriktade din livmoderhalscancer diskbråck kan ge dig befrielse från obehag och påskynda din läkning.

McKenzie metodövningar

Enligt Spine-Health.com, McKenzie metod - uppkallad efter sin grundare, Robin McKenzie, en sjukgymnast - fokuserar på klassificeringen av spinal sjukdom eller tillstånd baserat på dina symtom och ditt svar på specifika utvärderingsförfarandena.

De tre huvudsakliga klassificeringar av nacksmärta orsaker följande: postural syndrom, dysfunktion syndrom och störning syndrom. En livmoderhalscancer diskbråck faller under klassificeringen av en störning syndrom, som din nacksmärtor orsakas av ompositionering av skivan vätskekärnan. När halsen problem klassificeras som en störning syndrom, kommer en läkare med hjälp av McKenzie metod ger dig detaljerade instruktioner om specifika övningar som kommer att centralisera din smärta - få din smärta tillbaka till sin utgångspunkt - eller avskaffa din smärta helt. Cleveland Clinic, en av de bästa sjukhus i USA, anger att den McKenzie Metod för fysisk terapi är särskilt effektiv vid behandling av diskbråck.

Hem Traction övningar

Enligt en studie 1996 publicerades i "Spine", ett internationellt granskad medicinska tidskriften, många livmoderhalscancer diskbråck kan behandlas framgångsrikt med hjälp aggressiva icke-kirurgiska ingrepp, inklusive hals dragning. Inte en enda deltagare i studien upplevde progressiv neurologisk förlust, och majoriteten av patienterna kunde utföra sina före skade dagliga aktiviteter utan komplikationer. Deltagarna rapporterade också höga nivåer av tillfredsställelse med sin icke-operativ vård.

Traction är en terapi som vanligen utförs i kontor kiropraktorer och sjukgymnaster, men många hem draganordningar är tillgängliga för konsumenter och patienter i behov. Syftet med hem dragfordon är att förbättra blodtillförseln till halsen muskler, senor och ligament samtidigt förmå muskelavslappning genom att lindra smärta, tryck, stelhet och stress i din nacke, axlar och övre delen av ryggen, enligt NeckSolutions.com.

Gentle Stretching

Enligt Princeton Brain & Spine Care, mjuka stretchövningar, tillsammans med att upprätthålla en sund hållning och bra kroppsmekanik, kan vara en hjälp, icke-operativ metod för att minska smärta i samband med din livmoderhalscancer diskbråck. När du upplever en livmoderhalscancer diskbråck eller andra problem skiva, förlorar du flexibilitet och rörlighet i nacken. Det är viktigt att börja en mild hals stretching rutin genom att införliva enkla rörelseomfång rörelser, såsom halsen böjning (föra hakan till bröstet), förlängning (luta huvudet bakåt så att du tittar på taket), rotation (vrida huvudet från sida till sida) och lateralflexion (luta huvudet från sida till sida så att du föra örat mot axeln).

Öva djupa näsandning när de utför din rörelseomfång övningar, och aldrig sträcka sig bortom din smärttröskel. Att öka din sträcka, överväga att använda händerna på en av dina händer för att lägga till ett lätt tryck i den riktning du stretching.