XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Simmare öra är en infektion som slår hörselgången när organet utsätts för fukt på regelbunden basis. Den medicinska termen är akut extern otit, men termen simmare öra används eftersom simmare har ofta svårt att hålla ögonen torra mellan träningspass. Symtomen omfattar klåda och obehag i örat. Du kan också uppleva vätska dränering från örat, och din läkare kommer att märka insidan av örat är röd. Huskurer för simmare öra innehåller örondroppar att du kan göra själv, och använda innan du går till poolen.

Alkohol

Uttorkning örat för att hämma tillväxten av bakterier är målet att förebygga simmare öra. Alkohol är ett torkmedel och är säkra att använda så länge du inte har en punkterad trumhinnan. "Doktorn bok huskurer" antyder att sätta in en dropper full av tvättsprit i örat som en hemmagjord örondroppar eller örontvätt. Luta huvudet så att örat du behandlar är vänd uppåt mot himlen. Efter att släppa alkoholen i örat, flytta huvudet runt för att fördela alkohol jämnt. luta sedan huvudet så att den behandlade örat mot golvet för att låta alkoholen droppa ut.

Vinäger

MayoClinic.com föreslår att man använder vit vinäger från dina köksskåp för att behandla simmare öra. Vinäger har naturliga anti-bakteriella och anti-svamp egenskaper, och kan förhindra spridningen av infektion i hörselgången. Du kan använda ättika ensam eller kombinera lika delar av tvättsprit och ättika för att behandla din akut extern otit. Precis som du behandlar simmare öra med alkohol, använder en pipett värde, swish runt örat och låt vätskan rinna.

oljor

Babyolja, mineralolja eller vaselin kan också användas för att skapa ett hem botemedel mot simmare öra. Oljorna fungera som en skyddande skikt, som liknar örat vax. Använd ett öra dropper att placera oljan i hörselgången och låt överskottet rinna ut på samma sätt som du skulle använda ättika eller alkohol. Placera en bomullstuss indränkt med vaselin i örat fungerar som en plugg för att hålla bakterier borta från örat när du tar bort fukt samtidigt.