XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man lär sig aggressiva inline skate Tricks


Aggressive inlines kräver smidighet, beslutsamhet och tillförsikt. Du måste lära genom att göra och det bästa sättet att lära sig, utan att få ont, är att sätta uppnåeliga mål och arbete i en kontrollerad miljö. Du kan inte räkna med att åka upp till en 20-trappa ledstång och landa ett avancerat drag direkt. Skridskoåkning är en byggprocessen.

Instruktioner

1 Hur man lär sig aggressiva inline skate Tricks

Bygg själv ett trick låda eller en låg skena på en plan, öppen plats som en uppfart eller parkeringsplats. Ett trick box är helt enkelt en låda med variabel längd och bredd som står ungefär två till fyra fot hög och har företrädesvis metallförband. De är lätt att göra och är användbara för att öva grinds och hoppar från. En fristående, är låg, metallskena också ett bra verktyg för att öva grinds. Dessa är lite svårare att bygga, eftersom de kräver en viss svets skicklighet.

2 Hur man lär sig aggressiva inline skate Tricks


Lär dig "Soul Grind" först. För att göra detta trick, åka upp till järnväg eller låda på en anständig hastighet. När du hoppar på järnväg, bör din insida fot landa löper längs "själ plattan", som är den plana ytan i bagageutrymmet på vardera sidan av hjulen. Din utanför fot ska landa framför insidan foten, men vinkelrätt mot skenan med din tå pekade inåt. Spåret mellan dina två främre och bakre två hjul kallas grind plattan, och ska köras längs skenan.

3 Öva "framsida". Återigen, närmar skenan på en anständig hastighet, skridskoåkning nästan parallellt med rälsen. Därefter hoppar på skenan medan roterande hela kroppen 90 grader och landa med båda fötterna på rälsen med både slipa plattor engagerade och tårna inåt. Det kommer att se ut som om du surfar ner skenan.

4 Prova en "porrstjärna". Det är en variant av själen grind. Skridsko upp till järnväg och hoppa upp på det på samma sätt som du skulle för själen grind. I stället för att placera din utanför foten framför drar det bakom din insida fot med tån pekade inåt.

5 Praktiken en "backside". Den utförs på samma sätt som en framsida, men när du hoppar på skenan, vrid kroppen i motsatt riktning, så att tårna är vänd utåt. Detta är svårare eftersom det kan vara svårt att hålla koll på skenan medan vänd bort från det.

Tips

  • Skridskor kan vara farligt och en hjälm och kuddar bör alltid bäras.