XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

De smartaste, snabbaste och minst misshandlad boxare är de som använder snabba, instinktiva fotarbete för att minimera motståndarens landade attacker och leverera starkare slag. Boxning fotarbete tar praxis och smidighet för att få ned, så öva din fotarbete för att öka din boxning färdigheter.

Instruktioner

1 Upprätta din hållning genom att släppa din kraftfulla sida tillbaka så din rygg ben vänder nästan 90 grader från din riktning framåt. Håll en måttlig böj i det främre benet och en mindre extrem böj i ryggen benet. Fördela din vikt jämnt mellan dina ben och få händerna upp av ditt ansikte.

2 Steg framåt och skjut den bakre foten framåt så du återvänder till din hållning när du vill gå vidare. För att flytta bakåt, steg bakåt med ryggen fot och skjut din främre fot tillbaka. Utföra samma typ av steg-och-skjut rörelse för att flytta åt vänster och höger.

3 Jab genom att ta ett steg framåt mot din motståndare och kasta en snabb stöt med kast. Återhämta sig från jab genom att skjuta den bakre foten framåt tillräckligt långt för att återvända fötterna till boxning hållning.

4 Använd jab steg och skjut fotarbete för någon riktning jab, alltid vara säker flytta först med foten som är närmast riktningen din inflyttning.

5 Anställa ett hopprep att etablera ditt fotarbete rytm. Framsteg från grundläggande rep hoppa till olika hastigheter och sedan göra rep svängar, alternativa enda fot humle och sida till sida hoppa att ta boxning fotarbete till nästa nivå.