XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man installerar en Humminbird 565 hastighetssensor till en aluminiumbåt


Humminbird 565 är en SONAR ekolod med förmåga att använda en valfri hastighet och temperatursensor. Sensorn säljs separat, och installerar på akterspegeln på din båt. Sensorn berättar temperaturen vid vattenytan och låter dig se hur fort du kör. När du är ansluten till sensorn, kommer uppdateringsfrekvensen på 565 skärm uppdateras automatiskt baserat på båtens hastighet. Detta gör att du kan vara säker på att du ser avläsningar från direkt under båten hela tiden.

Instruktioner

1 Leta upp en placering punkt på akterspegeln åtminstone 6 till 8 inches från givaren. Det bör inte vara nära propellrarna eller outdrive eller bakom några hinder på skrovet som revben eller rader av nitar.

2 Rikta botten av temp / hastighets tillbehöret med botten av akterspegeln så att de är i linje. Markera platsen för hålen på akterspegeln, ställ sedan in tillbehöret åt sidan.

3 Borra ett par hål i akterspegeln på de punkter du markerat med en 4-millimeters borr.

4 Sprid silikon i hålen, sedan montera hastighet / temp tillbehör med de två skruvar och brickor som tillhandahålls. Dra åt skruvarna.

5 Dra ledningen över toppen av akterspegeln, eller borra ett 16-millimeters hål genom akterspegeln över vattenlinjen och dra kabeln genom det. Täta hålet med den medföljande täckplattan och silikon efter att du har dirigeras kabeln.

6 Anslut änden av kabeln till baksidan av din 565 ekolod enhet.