XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hemlagad scout Campingutrustning


För varje scout, camping utflykter är en del av upplevelsen. Utomhusaktiviteter foster karaktär utveckling, personlig lämplighet och uppfinningsrikedom. En viktig aspekt av camping ligger i att lära sig överlevnadsteknik och hållbarhet. Ett utmärkt sätt att testa en Spanarens uppfinningsrikedom är att ha honom konstruera hemlagad campingutrustning för användning under resor.

Första hjälpen låda

En av de mest väsentliga delar för alla långvarig utomhus aktivitet är den första hjälpen-kit. Hemlagad förbandslåda består av väsentliga för grundläggande medicinsk hjälp. Vissa objekt att montera inkluderar en första hjälpen handbok, antiseptisk kräm, bandage, gasbinda kuddar, medicinsk tejp, spritkompresser, smärtstillande, sax och mediciner. När allt har samlats, gruppera poster enligt kategorier, med varje grupp i en plast blixtlås lock påse. Placera alla påsar i en färgad säck.

tänd

Lägereldar ger värme, ljus och en inbjudande samlingsplats för hela partiet. Hemlagad tänd är bra att starta ett sådant lägereld. En typisk brand starter består av en flamma källa och fnöske. Bomullstussar mättade med vaselin fungerar som fnöske. Bara gnugga och trycker på vaselin i bomullstussar tills bollarna blir mättad. Gelé kommer att hålla en flamma i flera minuter innan du går ut ,. Förvara bollar i plastpåsar för förvaring och användning tändstickor eller tändare för lågan källan.

Tält

Moderna tält är dyra; varför inte göra din egen? Den klassiska skärmskyddet är lätt att göra och smuts billigt. Bind ett hörn av en vattentät presenning till ett träd och stift den andra ner till marken med pålar. Täcka marken med stora soppåsar för att hålla fukten borta. Placera en andra presenning över den första för att garantera en vattentät skydd och täcka eventuella läckor. Trädets grenar och blad kommer att lägga en naturlig tak.

insekt repellerande

Hemlagad myggmedel inte bara undviker att använda bekämpningsmedel, men också ger en felfri utflykt. För att göra repellerande, måste du starta minst två veckor innan camping resan. Samla flera doftande örter som kattmynta, MYNTA, spearmint och lavendel. Placera de örter i en burk och fylla den fullständigt med äppelcidervinäger. Tillslut burken och placera den på en sval plats för två veckor. Sila vätskan i en sprayflaska och tillämpas före camping.