XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Sea Salt Scrub för Acne

Rikt på naturliga mineraler och exfolierande element, är havssalt en lyxig Förutom en daglig ansikts regim vård. Gör din egen havssalt ansikts scrubs är prisvärd och enkel samtidigt som du kan välja de ingredienser som passar dig bäst. Enligt författaren Rosemary Gladstar, kan med hjälp av havssalt scrubs för akne minska ärrbildning och skrovlig och kan förbättra cirkulationen för en minskning av finnar.

Typer av salter och amp; Scrub Recept

Många typer av havssalt är tillgängliga, och allt arbete för att skapa en havssalt skuras. Men, havssalt purister anser att Döda havet salter kan vara den mest terapeutiska och mest sannolikt att främja den önskade "salt glöd" till din hud i ansiktet. Att skapa en salt scrub blandning, kombinera en kopp finmalen havssalt, tillsätt 1/4 kopp extra virgin olivolja och 10 droppar eterisk olja av ditt val. Blanda detta tillsammans tills det är jämnt fördelat och lätt fuktad med oljan. Om blandningen verkar för fuktigt, tillsätt mer havssalt. Sätta din havssalt scrub blandning i en glasburk med skruvlock för senare användning.

Eteriska oljor

Enligt aromatherapists, eteriska oljor som är lämpliga för huden lider av akne inkluderar kamomill, ros, lavendel, ylang ylang och tea tree. Även havssalt är redan antimikrobiell och terapeutiska för oroliga hud, lägga eteriska oljor till dina havssalt ansikts scrubs ökar fördelarna med skur genom ökad antimikrobiell verkan. Eteriska oljor ger också aromterapeutiska element och öka njutningen av behandlingen. Håll eteriska oljor från husdjur och barn för att förhindra oavsiktlig förtäring.

Ansökan

När du är redo att använda havssalt scrub, använd en mild rengörings att tvätta ansiktet. Låt scrub för att stanna kvar i ansiktet i fem minuter innan du sköljer bort det med ljummet vatten. Klappa den torr och tillämpa tre droppar lavendel-infunderas extra jungfruolja till huden i ansiktet för att täta i helande fördelar. Om irritation uppstår, sluta använda.

Risken för inflammation

Använder någon typ av exfoliant behandling på huden lider med akne kan öka irritation. Du kan minska risken för inflammation genom att försiktigt trycka havssalt förberedelse på huden. Var uppmärksam på hur din hud reagerar på någon typ av havssalt scrub och minska eller öka frekvensen av behandlingar baserade på dina bedömningar. Rådgör med din vårdgivare innan du använder någon naturläkemedel.

Varning

Applicera havssalt scrub för att fuktig hud, försiktigt gnugga i en cirkulär rörelse för att främja adekvat exfoliering. Undvik aktiv skrubb över områden av inflammerad akne eller slemhinnor.