XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör det bästa av en löpband träningspass


Löpband träning är populära på gym och i hemmagym. Men ibland människor fastnar i gamla hjulspår med sina löpband träningspass rutiner. De är inte gå ner i vikt eller öka sin puls, och de är uttråkad med promenader på löpbandet dag efter dag. Denna tristess och trötthet minskar effektiviteten och hindrar människor från att få ut mesta möjliga av sin träning. Löpband promenader kan bränna kalorier, hjälpa till att bygga muskler och öka den totala kondition om det görs på rätt sätt.

Instruktioner

Hur man gör det bästa av en löpband träningspass

1 Ta reda på din maxpuls innan du börjar ditt träningsprogram. Du kan ta reda på detta genom att göra en rullbandtest på ett gym med en personlig tränare eller få det kliniskt testad av en hjärtspecialist. För att få maximal nytta av din träning, bör din maxpuls nås ca 70% av tiden du tränar.

2 Sträck ordentligt innan löpband träning. Det är också viktigt att värma upp i en långsammare takt på löpband i cirka 10 minuter. Vissa människor tycker om att vända den ordningen - de värma upp i fem minuter genom att gå i en långsammare takt på löpbandet, och sedan de sträcka sina benmuskler innan mer intensiva delen av sin träning. Hursomhelst, bör uppvärmningsrutin inte hoppas över, eller ömma eller spända muskler kan leda till.

3 Använd intervallträning när du gör ett löpband träning. En fördel med ett löpband är att du kan sätta bergsklättring i din träning rutin, även om du bor, säg, i mellanvästern. Du kan justera lutningen på ett löpband för att simulera går eller springer upp kullar eller berg. Med högintensiv intervallträning, du kör på en brant lutning i några minuter, och sedan sänka lutning, sakta löpbandet ner i några minuter, och upprepa. Många löpband har intervall eller hill träningsprogram, eller så kan du ställa in utrustningen manuellt själv.

4 Sträck under träningen ungefär var 10 minuter för att hålla musklerna fungerar korrekt. Efter två uppsättningar av högintensiv intervallträning, kan du stoppa och sträcka på benen innan du gör ytterligare två uppsättningar, och så vidare.

5 Ge dig själv en ordentlig svalna när löpbandet träning är över. Precis som du värma upp i början av träningen, måste du sakta ner och sträcka när du är klar. Att göra det mesta av ditt löpband träning inkluderar uppvärmning, intervallträning, stretching, och nedkylning.

Tips

  • Innan något nytt träningsprogram, kolla med en physician.You kan använda en övning dagbok för att hålla koll på ditt löpband träning. Sätt datum, antal minuter du spenderat på löpbandet, och vad intervallträning du gjorde. Då kan du se dina framsteg i slutet av en vecka eller månad. Du kan också lägga vikt eller inches runt midjan till tidskriften.