XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör Ab pass hemma


När du gör ab träning hemma finns det en tendens att inte göra dem så ofta som de borde vara. Magmuskler reagera och göra bättre om vi arbetar dem oftare. Detta betyder inte att du har att göra en killer ab rutin varje gång, men för att vara konsekvent. Schemalägga det och göra det är den bästa planen.

Instruktioner

1 Hur man gör Ab pass hemma


Schemaläggning ab träning hemma betyder helt enkelt att ha en bestämd tid och plats för att göra din ab rutin. Om du har ab affär den på samma plats tillsammans med en träningsmatta för enkelhetens skull. Det är svårt nog att ha disciplin att göra det än mindre måste leta efter vad du behöver göra det. Halvvägs genom söker ab utrustning du kan ge upp och blåsa bort.

Låt alla i hushållet vet att det är din tid och du behöver det för att utöva utan avbrott. Schemaläggning när ingen är hemma är ännu bättre. Summan av kardemumman är att vara redo att gå inga ursäkter.

2 Hur man gör Ab pass hemma


Bra val för ab utrustning motion boll, band, hantlar, ab hjul, ab bänk, vattenkokare boll eller medicin boll. Ett bra utbud är bäst att rikta musklerna vid olika vinklar och för att undvika tristess. Följ instruktionerna för utrustningen, så att du använder den på rätt sätt och undvika skador.

Om möjligt schema ab träning hemma på morgonen, så att få det gjort. Senare i dag människor blir trötta och inte fullfölja. Du kan också bryta upp rutinen; 10 minuter på morgonen, 10 på kvällen.

3 Hur man gör Ab pass hemma


Om du inte har ab utrustning enda bästa du kan investera i är en övning boll. Fram till dess använder en säng, stol, soffa eller vad som finns att lyfta ben och fötter för att göra magen crunches. Modifierade benlyft kan göras från sidan av en säng, soffa eller stol också. För att göra detta helt enkelt sätta knäna till bröstet i sittande ställning.

Det är okej att titta på TV eller lyssna på musik ab övningar behöver inte vara tråkigt. Bara hålla koll på reps och uppsättningar och diagram framsteg genom att skriva ner dem. Dessutom, för optimala resultat i din ab träning hemma alternativa ab rutiner och ändra det upp att upprätthålla en utmaning. Youtube är ett bra ställe att få idéer.

4 Hur man gör Ab pass hemma


Ät minst 2 timmar innan du arbetar abs eller så kan du få kramper / smärta. Om du känner smärta ligga platt och sträck armarna ovanför huvudet för en trevlig långsam stretch. massera sedan området försiktigt som gör ont när du tar djupa andetag för att slappna av. Om smärtan inte försvinner STOP och träning en annan tid inte tränga sig förbi smärtan och gör ingen smärta, ingen vinst sak.

Slutligen gör ab träning hemma minst fyra dagar i veckan i 10-20 minuter. Om du behöver gå ner i vikt, minska kalorier till 1500 inte mindre än 1200 detta säkert bör ta bort två pounds per vecka.