XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vinter säkerhet för Återförsäljare


förfaranden vinter säkerhet för butiker att minimera butikens ansvar för dyra halka och fallolyckor. Fastighetsägaren bär ansvaret för underhåll av trottoaren och golv för att upprätthålla en riskfri anläggning för sina kunder och anställda.

Fungera

Alla vinter säkerhet program behöver en bra snö och is kontrollplanen. Planen måste ta itu med inomhus faror och yttre faror, inklusive vaksamhet för is och fallande istappar som bildas på utsidan av byggnader. Is faror bildar snabbt och förvandlas till farliga, aningslösa risker för fotgängare. Ofta kan ytor inte visas hala eller isiga; dock en klar tunn skiva av is som täcker trottoaren sätter kunder i riskzonen.

överväganden

Om uppgiften tilldelas internt eller butik ägare hyr en utomstående entreprenör, bör ägaren planera för snöröjning proaktivt. När man arbetar med en entreprenör, diskutera villkoren och turtäthet för att rensa trottoarer eller partier. Ägare måste också en förståelse av utrustningen entreprenören använder, inklusive is styrapplikationer och avisningsprodukter.

tips

Förebyggande av olyckor representerar det bästa sättet när det gäller vinter säkerhet i butiker. Förutom skotta trottoarer eller infarter, uppmuntra kunder att rapportera potentiella risker. Dessutom, placera skyltar varnings i problemområden.