XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Följande artikel handlar om hur man spelar andra bas på en konkurrenskraftig basketlag.

Instruktioner

1 Första steget är att ha en stark vilja och trots att ingen erfarenhet, att kunna prova din bästa varje gång. Andra basen är en av de 3 ledarna på ett basebollag.

2 Att spela andra bas kräver att du är otroligt mångsidig och smidig. Du har mycket mark för att täcka såväl som shortstop. För att göra andra basen lättare för dig själv, hjälper det att ha snabba fötter och ett säkert handske.

3 Andra basen är en krävande position och det skulle bidra till att spela fånga varje dag och har mark bollar rullade till dig att sättas in och kastas först.

4 Andra basen måste veta hur många outs, bollen och strejk räkna, och som är på botten och som bas vid alla tidpunkter. Exempel: Base löpare på första bas, 1, bör du vara i double play djup för att fånga bollen, röra andra, och göra kastet först.

5 Att göra dig mer mångsidig och smidig, måste du träna agility borrar som vind spurter och körs på plats. Kör långa avstånd är också en stor fördel att ha över andra andra MLB.

6 Andra basen är vanligtvis en on-base torped. Han är vanligtvis inte en effekt torped. Han är en kontakt torped att få på bas för andra hitters att köra honom. Han borde vara konsekvent slå line-enheter i luckor för dubbel.

Tips

  • Håll dig aktiv under dagar när du inte har baseball praxis eller ett spel.
  • Var inte rädd för att misslyckas, kan du inte göra startar andra bas det första året, men stanna på din träning rutin och arbeta hårt konsekvent att göra start laget.