XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man Handikapp en rusning


En rusning turnering kallar golf fyrmannaspel att konkurrera som ett team mot andra grupper. Spelarna är "förvrängd" till var och en av de 18 hålen för att börja spela. Pjäsen använder en bästa boll format där gruppen tar den bästa bilden i hela spelet. Handikapps den scramble är annorlunda än handikapps en enskild golfare eftersom individen ger oftast en större samling av verk för att bestämma handikapp. Ofta är dessa golftävlingar välja och välja specifika hål eller tidigare rundor för att bestämma handikapp.

Instruktioner

1 Hitta tidigare rundor golf för varje lag. För varje rusning lag, kan de ha spelat ihop tidigare. Om de har, samla sina tidigare värderingar och skapa en median handikapp poäng. Det bästa scenariot om du kan få flera poäng från laget.

2 Använd Peoria systemet. De Peoria systemet poängen genom att använda slumpmässiga hål för att skapa ett handikapp. Så kan vissa lag bedömas på slumpmässigt par 5 och par 3 hål, medan andra är baserade på par 4 hål. Systemet är baserat på poäng jämfört med par och inte faktiska poäng. Till exempel, om ett lag bedöms baserat på par 3 hål, men kämpar på längre par 5 hål, Peoria systemet inte speglar den totala poäng för att identifiera den diskrepans.

3 Utnyttja Callaway poängsystem. Callaway systemet komprimerar en mängd bruttoresultat som producerar en tätare handikapp resultat. Systemet sammanställer summa baserad på spelarnas slagspel summor, inte bästa boll summor, från tidigare omgångar. Lag som har lägst brutto värdering kan närmare matcha netto poängen de har med bästa boll.

4 Utnyttja Scheid metoden. Dr Fran Scheid skapat ett system som försöker att balansera handikapp på ett rättvist och jämlikt sätt. En av grundarna av USGA Handicap Research Team, Scheid skapat en tabell för netto poäng som ska användas i turneringar. Tabellen kombinerar använder nätet poäng och anpassa den grundar sig på golfarens värsta hålen.