XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man håller en Home Rengör med miljövänliga produkter


Föräldrar är alltid uppmanas att hålla farliga och giftiga vätskor, inklusive rengöring material, inlåst så att barnen inte kommer att komma åt dem. Föräldrar vill aldrig sina barn att vara runt ett vått golv eller i närheten av ett objekt som kan försämra deras andning. Men de ofta inte vidta samma försiktighetsåtgärder för sig själva. Med hjälp av dagligvaror kan åtgärda båda dessa dilemman.

Instruktioner

1 Fukta en mikrofiberduk med vatten och köra det över dina speglar för att rengöra dem. Microfiber dukar inte lämnar ränder och rena tandkräm fläckar lätt från din badrumsspegeln och fingeravtryck eller andra kemikalier från någon annan spegel i ditt hem. Att torka av speglarna, använda den andra sidan av duken. Genom att endast använda vatten, kan detta tyg användas upprepade gånger och är lätt att tvätta.

2 Sätt din frukt i miljövänliga påsar. Detta hjälper till att eliminera extra plast från livsmedelsbutik påsar och håller frukt mogen. Dessa påsar kan användas upprepade gånger och bundet lätt. Det är en möjlighet att återvinna, hålla ditt kylskåp lådor renare och din frukt längre.

3 Använd en toalettborste beströdda med bakpulver eller vinäger för att rengöra din toalett.

4 Blanda en tesked citronsaft och en pint av vegetabilisk olja på en trasa för att polera möbler. Det lämnar samma lukt som din genomsnittliga trä polish.

5 Strö bakpulver på mattan för att deodorize det och dammsuga det efter 15 minuter. Bakpulver är också ett bra sätt att döda kackerlackor.

6 Häll 1/2 kopp bakpulver och halv kopp vinäger i dina igensatta avlopp, och efter 15 minuter, häll kokande vatten ner samma avloppet. Denna bubblande blandning hjälper till att rengöra din avlopp utan dyra rörmokare.

7 Torka växtblad med tvål och vatten och skölj dem och vattna dem på vanligt sätt. Genom att göra detta, du ge varje blad mer uppmärksamhet och helst du inte kommer att utveckla döda blad.

8 Placera ceder marker, lavendar blommor eller mynta i olika områden i ditt hem, såsom i kläder lådor, garderober och golv hörn.

Tips

  • Var försiktig med att använda ättika eller malkulor, särskilt om du är astmatiker. Vissa människor kan inte hantera den starka stanken, och även om du vill hjälpa miljön, skydda din andning är mycket viktigare.