XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vilka är fördelarna med försäkring för allmänheten?


Försäkring kommer i många former, inklusive hälsa, liv, egendom och auto täckning. Var och en av dessa former har olika fördelar, men varje försäkring typ bär samma allmänna fördelar för allmänheten: emotionella, sociala och ekonomiska. Några av fördelarna med försäkring sträcker sig till alla medlemmar i ett samhälle, inte bara de som innehar försäkringar.

Minskad sannolikhet för ekonomiska svårigheter

Om du inte har försäkring och katastrofen är ett faktum, kan du möta tusentals eller till och med miljontals dollar i domstol, medicinska och tillgångsersättnings / reparationskostnader. De flesta människor i USA är inte förberedda för sådana finansiella åtaganden. Försäkring, därför skyddar dig från ekonomisk förlust och skapar stabilitet i svåra tider. Denna stabilitet innebär att möjligheten att fortsätta att investera i ekonomin, som stabiliserar den ekonomiska situationen för hela landet och i hög grad påverkar utländska handelsförbindelser.

Sinnesro

Att inte ha försäkring innebär ibland måste man doppa i tillgångar för att möta kostnader, såsom lagliga räkningar i händelse någon stämmer dig i en bilolycka. I vissa fall, bristande försäkrings sätter kära i riskzonen - till exempel, utan sjukförsäkring, kan en make eller barn inte får den vård de behöver. Detta skapar oro och stress. Med försäkring, du vet att du har en kudde som du kan lita, vilket ger dig sinnesfrid.

Investering

Långivare inte tillhandahålla medel och stöd till privatpersoner och företag om de inte har några bevis för att deras investering är säkra eftersom de inte vill riskera ekonomiska förluster. Försäkring visar långivare som de har någon garanti för att få pengarna tillbaka i händelse av en katastrof. Detta gör det mer troligt att långivaren kommer att investera eftersom de ser dig som mindre av en skuld.

risk~~POS=TRUNC medvetenhet~~POS=HEADCOMP

Försäkringsbolag kräver ibland bedömningar som en del av processen för att få täckning. Till exempel, om du köper husägare försäkring, kan din agent påpeka risken för att höga träd nära bostaden eller har en up-to-date elsystem. Andra yrkesgrupper plats också risker. Till exempel, vissa företag kräver en fysisk att få sjukförsäkring. De läkare som utför dessa testar kan upptäcka medicinska problem, såsom högt blodtryck eller andra sjukdomar. Medvetenheten om riskerna du har kan du planera framåt.

Ansvarskänsla

När du tar ut en försäkring, antar du ansvaret för de situationer och ekonomiska frågor som skapar behovet av politik. Du förväntar dig inte andra medlemmar i samhället att foten dina räkningar. Denna personliga känsla av ansvar håller dig oberoende och minskar belastningen du sätter på andra.

Information

Försäkringsbolagen organisera information för försäkringstagare och potentiella kunder. Till exempel, de samlar in statistik som visar vilka personer som löper störst risk eller vad sannolikheten för en viss katastrof är. De ger ofta denna information till allmänheten via sina webbplatser, samråd agent och PR-dokumentation. Denna information håller allmänheten informerad om sina risker och ökar medvetenheten om frågor.

övriga projekt

Försäkringsbolagen inte tillbringar alla pengar människor betalar premier. Ofta är de återinvesterar det i olika samhällsprojekt. De medel som tillhandahålls av försäkringsbolagen finansiera många saker, från nybyggnation till stipendier.