XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

I ishockey, är en av spelarens viktigaste delar av utrustning sin käpp. Om en hockeyklubba pauser under ett spel måste den bytas ut. Den enda spelare får spela med en bruten klubba är öm målet. Byta en bruten klubba under inverkan av spelet är avgörande för spelets utgång.

Instruktioner

1 Få uppmärksamhet av tränare. Skate mot bänken. Om en pinne bryter under ett spel klubban måste kasseras omedelbart och en ny pinne skall användas.

2 Ta en ersättare pinne från tränare om det finns en i bänkområdet. Kom ihåg att ta bruten klubba till bänken med dig.

3 Ring för en ersättning om det inte finns några pinnar tillgängliga på bänken området. Om det inte finns några ersättnings pinnar i bänken området måste en annan spelare in i spelet i ditt ställe tills en ersättare pinne hittas.

4 Hitta en ersättare pinne innan han återvände till isen. Vänta tränaren att ringa ersättning tillbaka innan du återvänder till isen. Kom ihåg att dina skridskor inte får vidröra isen innan den andra spelares skridskor lämna isen.

Tips

  • En mindre straff kallas mot dig om du inte kasta den trasiga klubba omedelbart.
  • anbud mål är de enda spelare som kan spela med en annan typ av pinne. Ingen spelare men anbud målet kan spela med målet anbud klubba.
  • har alltid en extra hockeyklubba tillgängliga under spelets gång om du behöver byta en trasig en.