XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur Jämför uppladdningsbara tandborstar


Många tandläkare rekommenderar eltandborstar eftersom de tar bort upp till dubbelt så mycket plack som manuella tandborstar och är mer effektiva för att minska gingivit. Som laddningsbara elektriska tandborstar fortsätter att växa i popularitet, ett antal modeller finns tillgängliga för att passa varje budget. Med så många olika typer av laddningsbara tandborstar på marknaden, väljer penseln som är bäst för dig tar lite mer forskning och behandling än att köpa en manuell tandborste.

Instruktioner

1 Besök ansedd produkt granska webbplatser som innehåller recensioner på olika modeller av laddningsbara tandborstar. Medan laddningsbara tandborstar också kallas "makt" eller "elektriska" tandborstar, många produkt granska webbplatser kommer också lista batteridrivna tandborstar. Många batteridrivna tandborstar inte ladda och batterierna behöver bytas varannan månad. (Se ref 2)

2 Läs kunder på flera uppladdningsbara tandborstar. Kontrollera vilka laddningsbara tandborstar får en oproportionerligt stor del av negativa recensioner och om den information som ges i betyg är subjektiva eller en potentiell röd flagga för en dålig produkt.

3 Granska funktionerna i olika elektriska tandborstar. Den mer avancerade tandborsten, desto längre lista över presenterar tandborste erbjuder. Läs igenom dessa funktioner noggrant och överväga om du behöver en pensel med mer avancerade funktioner. Till exempel, de dyrare tandborstar ge feedback på borstteknik.

4 Bestäm hur mycket pengar du kan spendera på en elektrisk tandborste. Även de mest prisvärda elektriska tandborstar ge pensel action och en två-minuters timer, den rekommenderade behandlingstiden för att borsta tänderna.

5 Jämför priserna på de olika tandborstar. Särskilda priser kommer att variera beroende på var du gör dina inköp, men en allmän jämförelse kan du begränsa dina alternativ som passar din budget. Priserna för laddningsbara tandborstar varierar från $ 9 till mer än $ 150.

6 Ta en närmare titt på de laddningsbara borstar som passar din budget och notera skillnaderna i egenskaper och kundbetyg. Några av de viktigaste funktionerna som du kanske vill överväga att inkludera: storleken och formen på borstytan, antal borströrelser, snabb borströrelser, och om borsten har inbyggd tryckgivare.

7 Rate de tre elektriska tandborstar du gillar mest. Gör anteckningar om fördelar och nackdelar med varje borste, liksom priset. Kom ihåg att faktor i kostnaden för frakt och hantering om att beställa din tandborste nätet.

Tips

  • Kontrollera om tillverkarens kuponger på produktens hemsida. Dessa är oftast placerad på produktens hemsida.
  • Många lägre prissatta elektriska tandborstar har positiva recensioner. Prisvärda modeller kan vara ett bra val om du försöker elektriska tandborstar för första gången. Du kan alltid uppgradera när du är säker på den här stilen.
  • Observera att avancerade alternativen ger snabbare flera penselrörelser medan billigare modeller ger bara en. Flera borströrelser inkluderar en puls och varierande rotationer för vad som sägs vara mer effektiv i plackborttagning.