XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Det uppskattas att 80 procent av amerikanerna lider av ryggproblem. Kirurgi, injektioner och smärtstillande medel används ofta för att behandla smärta; har dock en ny behandling som kallas LCD Spinal föryngring nå marknaden och kan tjäna som ett alternativ för de drabbade.

Betydelse

Enligt ACA, amerikaner spenderar ca $ 50 miljarder dollar årligen på ryggsmärtor behandling. För dem som lider av svällande skivor, nacke och ryggsmärtor, ischias och andra allvarliga utgåvor, behandlingar ofta har en liten chans att arbeta eller kräva frekventa doser.

Identifiering

LCD Spinal Föryngring är formulerad för att avsluta beroendet av smärtstillande, injektioner och läkarmottagningar. Det är en FDA-godkända behandling som fungerar som en distraktion för nedre delen av ryggen eller nacken och skapar en sugverkan inuti skivan.

Fungera

De vakuumeffekt skapad anspråk på att dra den lyfta materialet tillbaka in i skivan, medan återfuktande och helande skivan reabsorbing näringsämnen och syre tillbaka till skivan.

fördelar

LCD-terapi är helt icke-invasiv, icke-kirurgisk och drogfritt alternativ för dem som lider av allvarliga nack- och ryggbesvär.

överväganden

Det finns många förfaranden som påstår sig ha samma fördelar som LCD Spinal föryngring. Olika kliniker erbjuder olika alternativ så det är klokt att göra en del efterforskningar och tala med din läkare. Enligt en ledande spinal föryngring plats, för att få bästa resultat är det nyckeln till att välja en klinik med Dynamic Motion X-Ray och en funktionell undersökning.