XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En målvakten gjorde en räddning kan vara hjälten i spelet, men om han eller hon släpper in ett mål, kan det vara förödande. Av denna anledning behöver en ungdom keeper särskilt stöd.

Instruktioner

1 Var noga med att inte specialisera för tidigt. En ung spelare bör experimentera genom att försöka alla positioner i spelet, åtminstone fram till 12 års ålder.

2 Stress fysisk kondition och konditionering. Medan det finns en hel del stående runt, måste en bra keeper vara lämpligt. Ungdoms spelare behöver ofta att vidta särskilda åtgärder för att förvärva och bibehålla denna lämplighet.

3 Överväga specialitet utbildning och läger. Målvakt kan vara svårt att plocka upp i vanlig lag praktiken.

4 Gör dina läxor. Läs upp på positionen, och ta en målvakts coaching kurs för att hjälpa spelaren.

5 Betona på kommunikationsområdet. Unga djurhållare behöver utveckla förmågan att prata med sina lagkamrater. Låt dem öva genom att skrika på dig.

6 Investera i bra målvaktsutrustning. Unga spelare ska bära vadderade kläder för att ge dem förtroende och skydd när de dyker eller glider.

7 Layer upp. Små barn har mindre kroppsfett och behöver för att hålla värmen under långa sträckor av inaktivitet. Särskilt i kallare klimat, klädd extra lager (som långkalsonger) är användbart.

Tips

  • Var extra stöd. Påminn din målvakt, och dig själv, att när oppositionen poäng, hade bollen för att få igenom alla andra lagkamrater innan det kom till målvakten.
  • Videoband din målvakt. Detta är ett användbart undervisningsverktyg.
  • Hitta en målvakt mentor. En äldre syskon, kan släkting eller vän ge inspiration och hand-me-down utrustning.
  • Cross tåg. Uppmuntra din målvakt att delta i andra sporter och friskvård.
  • Gör dig redo för gupp och blåmärken. Du måste acceptera de fysiska risker som en djurhållare står inför.
  • Acceptera kostnaden. Målvaktsutrustning och specialträning kan bli dyrt.