XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Om du försöker att förlora fett i ryggen finns det flera olika vägar man kan ta. Du kan träna mer med fokus på toning överkroppen, kan du klippa ut tomma kalorier och några av de kolhydrater du äter, och du kan prova vissa tillägg. Om du vill ha de bästa resultaten, är en kombination av sunda matvanor och en måttlig träning rutin föreslås.

Instruktioner

1 Minska ditt kaloriintag och hålla sig till en bättre kost. Fettsnål mat som innehåller mycket vitaminer skulle vara en bra start. Skär ner på bearbetade livsmedel och har tilltugg som är mer näringsrik, såsom frukt och grönsaker. Också ersätta dåliga livsmedel för bra, till exempel ersätta fullkornsbröd för vitt bröd.

2 Använd en ordentlig träning rutin som riktar musklerna i ryggen och resten av överkroppen. Simning och roddmaskiner är perfekta verktyg för att minska tillbaka fett som är kickboxning.

3 Rikta toning på ryggen genom att använda särskilda övningar som bakre delt flyes som kan hjälpa när du har startat en vanlig arbete rutinmässigt. Till exempel, göra din överkroppsträning med Pilates eller Yoga.

4 träffa en personlig tränare och en dietist. Dessa individer kan titta på din dagliga rutin, inklusive "naturlig" utöva din kropp får från dagliga aktiviteter såsom promenader och klättring uppför trapporna. De kommer också att titta på den mat du äter och sedan hjälpa forma din rutin för att bättre passa en hälsosam livsstil som kommer att leda till totala viktminskning, vilket bidrar till att förlora vikt i ryggen.