XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man använder frekvensterapi för smärtlindring


Elektriska vågor kombineras med ljus och ljud för att skapa en alternativ smärta botemedel kallas frekvensterapi. Gynekologer, specialister smärtlindring och även vissa onkologer rapporterar goda resultat efter att ha använt frekvensterapi för att behandla en rad olika smärtsyndrom. I vissa fall, läkare hagel terapi som ett alternativ för patienter som försöker att undvika biverkningar från antingen en långvarig medicinering regim eller efter operation. Andra varnar att anekdotiska rapporter om frekvensterapi ger effektiv lindring av smärta orsakad av cancer bör vara mycket granskas av erfarna forskare.

Instruktioner

1 Använd en "Rife" maskin. En grundläggande strategi för mikrofrekvensterapi, var "Rife" maskin uppfanns av Dr. Kungliga Rife vid Johns Hopkins University i 1920-talet som testade hur elektroniska frekvenser påverkar bakterier och virus. Läkare använder instrument som utvecklats av Dr Rife att skapa frekvenser av olika intensitet som förstör bakterierna. Dr. KA Lindgren av kliniken för optimal hälsa föreslår två metoder för mikrofrekvensterapi: behandling (med hjälp av en "mikrofrekvensgenerator") och förebyggande (med rengöringsförfaranden även känd som avgiftande medel).

2 Följ radiofrekvensbehandling med framgång används av biofysiska och integrerad medicin specialist Dr Stepan Rastocny. Gynekolog rekommenderar att kvinnor som lider med menstruationssmärtor använda ett hem frekvensgenerator för två månader. Framför allt fann han att högfrekventa doser var especally effektiva "... med dussintals framgångsrikt behandlade patienter."

3 Kolla in "inergetic kärnor" som utvecklats av Inergetix, Inc. Detta system gör det möjligt för läkare att påbörja behandlingen genom att applicera handplockade frekvenser till smärtsamma sjukdomar. Efterföljande behandling innebär användningen av "informationsbehandling", vilket innebär att de frekvenser som används för att smärtan har olika platser och färger. Enligt Inergetix "[d] etta är det nya området informations medicin och Inergetix kärnor gör ett stort steg i denna okänt territorium .... hjälp av vibrations formerna huvudsakligen som ett verktyg för att leverera informations läkande komponenter."

4 Ta reda på hur radiofrekvens instrument som används för att behandla prostata smärta orsakad av en godartad tillstånd som kallas "prostatahyperplasi." Medtronic företagets "Prostiva Radio Frequency (RF) Therapy" systemet innebär en invasiv metod som driver låga nivåer av frekvenser till en förstorad prostata. Enligt Medtronic, engångs behandling avlägsnar endast en del av prostatan som påverkar urinröret. Medtronic citerar forskning som utförts av B. Hill, W. Belville, A. Zlotta, X. Giannapolous, B. Campo och F. Bergamaschi som stöder tanken att prostatahyperplasi kan behandlas effektivt med radiofrekvensanordningar.