XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Varje äktenskap är unik och har sin egen uppsättning av problem, men det finns de frågor som plågar de flesta, om inte alla, gifta par. När ett par partners och börjar ett liv tillsammans båda makarna måste vara beredd, ibland, att kompromissa och åtminstone lyssna på den andra personens synvinkel. Om ett par inte kan lösa dessa frågor så ska de genomgå familjeterapi eftersom gåtor kan reda ut ett äktenskap.

Barn

Avgöra när, och om, du kommer att få barn är något ett par bör få kvadrat bort innan de säger "jag gör." Men inbördes även när ett par gör överens om en plan, ibland en eller den andra partnern ändrar sig. Om hustrun beslutar att hon är döende att ha ett barn efter överens om att inte, och kan inte övertalas av det, måste hon hitta ett sätt att lösa detta med sin make. Hon måste kommunicera med sin man i stället för att bli tystlåten och tillbakadragen. Om paret i slutändan inte kan komma överens i denna fråga kan det mycket väl vara frånfällen av deras äktenskap. Om kvinnan går framåt och blir gravid utan hennes make är ombord det kan ha en riskabel resultatet.

Pengar

Pengar kan vara en mycket riskabla området. Prata om dina pengar och hur du hanterar det. Räkna ut ett system. Gå till en finansiell planerare vid behov. Om du inte kan få på samma sida om din ekonomi, kan ditt äktenskap vara dömd och ni båda kan komma ut av relationen i ytterst svår finansiell situation.

disciplinära Tactics

Ett par ska komma överens om hur att disciplinera sina barn. Försök att komma överens med din make om hur du ska hantera disciplin innan du faktiskt måste göra något disciplinering. Detta bör diskuteras på resan hem från födelse centrum eller, ännu bättre, innan barnet är fött. Om man bedriver en disciplinär taktik som du inte godkänner berätta honom så, men inte i närvaro av dina barn. Mannen ska göra samma sak om han inte godkänner hans fru tekniker. Argumentera framför barnen om det rätta sättet att gå vidare kommer att låta dem veta att deras föräldrar är inte en enad front och, naturligtvis, kommer de att använda det mot dig. Barn har en verklig talang för att dra nytta av sina föräldrars svagheter och oenighet.

Religion

För vissa par, är religion irrelevant, medan med andra är det en mycket viktig aspekt av deras liv och sina barn. Räta ut det här innan du säger "jag", för om du inte, du kommer att ha ett stort problem på dina händer. Vissa människor är överens om att omvandla före vigseln. Vid tiden barnen anländer, måste föräldrarna på något sätt har nått en överenskommelse om vilken typ, om någon, religiös undervisning deras barn kommer att få. Om modern är katolsk och fadern är protestant kanske de kan alternera mellan kyrkorna.

Svär

Om en mor-in-law är också investerat i sitt barns äktenskap resultatet förmodligen inte kommer att bli bra. När mothers- eller fäder svär överskrida gränserna och blanda sig i sina barns äktenskap kan skapa stora problem i äktenskapet och för utökade familj.

styvbarn

Om du gifta sig med en person med en färdig familj, du kommer att bli en automatisk styvmor eller styvfar, med många av ansvar föräldraskap, även om du aldrig har varit en förälder innan och inte har en aning om vad du 'gör. När du har egna barn, detta kan ytterligare leriga vattnet eftersom styvbarn kan uppfatta dina barn mycket som de gör du - som en inkräktare. Du kan inte skylla barn för att känna utelämnas eller åt sidan i denna typ av situation. Du och din make och barn, och kanske till och med ex-make, behöver prata ut. Om du överväger att gifta sig någon med barn, ta stor hänsyn till. Det kan ha mer av en inverkan på ditt liv än du kan föreställa sig.