XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Styrketräning för basebollspelare


Även sporter som fotboll eller basket kan vara synonymt med att ha tillbringat en stor mängd tid i tyngdrummet, för att lyckas, basebollspelare måste också sätta in sina avgifter lyft vikter. Även utbildning i-fältet är mycket viktigare för en basebollspelare karriär, det finns ett antal vikt rum övningar för att hjälpa en spelares makt potential.

medicin Ball

En old-school metod tyngdlyftning, basebollspelare får ut mycket av att arbeta med medicinboll. Att få en partner att kasta bollen, med båda händerna över huvudet med hjälp stärka armarna samt definiera kaströrelse. Andra övningarna ingår ligger på marken och kastar bollen upp och fånga den för att förbättra bröstmusklerna och håller läkemedlet bollen i händerna och svänga fram och tillbaka för att förbättra kärna muskler.

Hantel

För varje position förutom utsedd slagman, är en spelares arm den viktigaste delen av hans kropp. Använd en hantel för att utföra lockar att stärka dina biceps eller lyfta den över huvudet för att stärka din axel. Gör 12 reps av varje övning på varje arm, tre gånger i veckan, för att behålla din kropp. Om du vill stärka ännu mer, använder tunga skivstänger, också.

Bänkpress

Att generera ström när de träffar en baseball, har en spelare för att skapa en stor mängd vridmoment under svingen. Ett sätt att uppnå detta är genom att ha väldefinierade bröstmusklerna. Att göra en runda av bänkpress (12 reps) när ett träningspass kommer att behålla dessa muskler.

knäböj

Oavsett om du är en kanna eller hitter måste en basebollspelare har en låg och kraftfull tyngdpunkt att utmärka sig. Ett sätt att göra detta är genom att göra knäböj. För att göra detta, ta en squat bar och placera den på ryggen, vilar på dina axlar. Sänk vikten bara använder benen, och sedan höja vikt igen tillbaka till sin ursprungliga nivå. Gör 12 reps i dessa tre gånger per träningspass. Detta kommer att fungera dina lårmuskler och förbättra din underkroppen makt.

Hopprep

Inte alla tyngdlyftning program måste vara om makt. Vissa kan vara helt enkelt om att producera hastighet och ton. Genom att hoppa rep före, efter eller i mitten av ett träningspass, kan basebollspelare arbeta med att utveckla vadmusklerna och fot hastighet, som båda kommer väl till pass när du spelar fältet eller kör baserna.