XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Besprutning Antiperspirant att förhindra fotsvett

Om du hittar din favorit skor glider av dina fötter från svett, du är inte ensam. Medicinskt kallas hyperhidros, svettiga fötter är förvånansvärt vanligt tillstånd som kan förstöra din favorit skor. Det kan även orsaka pinsamma lukter. Antiperspirant blockerar dina porer från avger svett, och regelbunden användning kan bidra till att förhindra överskott fotsvett.

Att välja rätt Spray

Aluminiumklorid-hexahydrat, som har svettkörtelhämmande förmåga, är den aktiva ingrediensen i antiperspiranter. Spray versioner är lätta att använda på svåråtkomliga ställen i kroppen, vilket är varför de gör mer meningsfullt för fötterna än roll-on stick versioner. Over-the-counter antiperspiranter innehåller normalt 10 till 15 procent av aluminiumklorid hexahydrat, vilket kan vara tillräckligt för armhålorna. Men för att förhindra fotsvett rekommenderar International Hyperhidros Society koncentrationer av 30 procent eller mer.

recept~~POS=TRUNC Antiperspiranter

Om fötterna fortsätter att svettas och glida runt i dina skor trots over-the-counter antiperspirant, be en läkare för ett recept version. Dessa skrivs ofta ut av fotvårdsspecialister för att förhindra hyperhidros eftersom de är starkare än apotek versioner och rätt styrka antiperspirant kan hjälpa till att förhindra infektioner och lukter som ofta förknippas med alltför svettiga fötter. Testa formeln iklädd ett par gamla skor eller strumpor - recept-grade antiperspiranter kan färga tyger.

Hoppa Deodoranter

Antiperspiranter och deodoranter används ibland omväxlande. Om du lider av mul lukt från svettningar, kan du av misstag nå för deodorant istället för en antiperspirant. Medan deodorant har dofter och alkoholer att maskera lukter, inte ingredienserna inte minimera svett vägen antiperspiranter göra. Om överdriven svettning är ditt problem, välja antiperspiranter att slå svett.

livsstils~~POS=TRUNC

Medan antiperspiranter kan hjälpa till att kontrollera svettiga fötter, de inte göra jobbet på egen hand. Tvätta dina fötter varje dag med en mild tvål för att tvätta bort bakterier. Torka fötterna helt innan besprutning antiperspirant. Om du bär strumpor, ändra dem under dagen, och spraya ett nytt lager antiperspirant varje dag. Det är viktigt att undvika att bära samma par skor två dagar i rad, särskilt om du lider av dålig lukt. Detta steg kan hjälpa till att rädda din favorit skor från att förstöras.