XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Mode Tips för Teen Boys

Tonåringar kan vara svårt att kläda. Inte nog med att de växer snabbt, men de är också påverkas av modenycker och vänner. Du vill hitta en balans mellan sina gillar, vad är praktisk och vad som är kostnadseffektiv. Det finns många stilar och ser ut där, och det kan vara skrämmande eller rent av skrämmande. Beväpnade med några användbara tips, kommer du att känna mer säker vada i de unga män avdelning med din son.

Inte följa trender för nära

Trender kan ändra månad, vilket gör det dyrt att hänga med. Precis som stilar gjorde för dig, kommer dagens modenycker så småningom bli klibbig och föråldrad. Din son kommer att tacka dig en dag om han kan se tillbaka på bilder av sig själv och inte bli generad. Stick med klassiska stycken som alltid ser trevligt och aldrig riktigt går ur stil. Kostymer, khakis och grundläggande breda ben eller boot-cut jeans passar räkningen. Button-ups, krage skjortor och grundläggande tees göra också. Låt honom vara kreativa med mönster och stilar som han gillar så länge de inte är extrem. Löparskor gör en klassisk skor val som aldrig går ur stil.

Killar kan Accessorize

Tillbehör är en subtil och ofta billigare sätt för din tonåring att uttrycka sin individualitet utan att behöva en flashig garderob. Armband, halsband och ringar i väl valda storlekar och stilar kan lägga en hel del att hans blick. Saker som är alltför skrymmande eller flashiga titta på sin plats och skicka fel budskap, men subtila, klassiska linjer och bitar kan göra en outfit. Hattar, västar, tröjor och jackor är elegant och lätt parat med grundläggande element såsom jeans och en tee för en skarp blick, medan halsdukar, button-down tröjor och tröja-västar verkligen kan klä upp en outfit. Läder är också ett bra val, men se till att de är rena, fina bitar. Undvik kedjor eller spikar på sin skinnjacka.

Bär rätt passform

Om han inte känner sig bekväm i det, kommer han inte ser bekväm i det. Låt honom plocka upp saker som passar hans smak. Undvik muskelutslagsplatser och träningskläder om din son inte har kroppen för det eller intresse för det. Investera i ett par bra remmar - hängande byxor är aldrig acceptabelt i alla miljöer. För hårt eller för löst sittande kläder är inte på modet och inte heller är att blanda de två. Korrekt sittande kläder är viktiga för en snygg outfit och så matchar kläder. Blanda olika mönster med varandra är svindlande och ofta krockar fruktansvärt. Mönstrad skjorta, fasta bottnar och vice versa är en modern politik. Band bör komma till början av midjelinjen. Kläder bör vara skrynkelfri att undvika att titta slarvig.

Alltid klänning för tillfället

En stor del av upprättandet av ett elegant rykte är att veta vad man ska ha och när. Med en mängd olika dressat och tillfälliga poster kommer att hjälpa honom vara beredd på någon inställning. En bankett eller kyrka samtal för olika kläder än en utekväll med vänner, så inte uppmuntra din tonåring att bära samma typ av kläder till varje händelse. Variation ger honom alternativ och tillåter honom att mixa och matcha sina kläder. Träningskläder är i första hand för gymmet. Avskräcka honom från att bära dem hela tiden för fritidskläder. Overdressing saker kan vara lika illa som under-dressing, så uppmuntra verksamhets lämplig klädsel. Låt inte din son bära samma sak tills det är länge sedan smutsig. Han måste ändra det upp och använda olika för att undvika obehagliga pistillmärken - och beklädnads lukter som kan stöta bort vänner.