XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Noni träd är en infödd växt som finns i Asien och södra Stilla havet. För mer än 2000 år, har ursprungsbefolkningen använt noni frukt och juice som en hälsokost. Hawaii är en av öarna i Stilla havet där Nonifrukter odlas och där Nonijuice är en traditionell hälso-tillägg. Nonijuice har olika hälsofördelar, medhjälp flera delar av kroppen. Du kan dock bara få dessa fördelar om nonijuice du dricker är rent, naturligt och outspädd, som Noni juice gjord på Hawaii.

Noni frukt

Noni är en frukt som kan hittas växer i många länder i Sydostasien, Australien och på öarna i Stilla havet, inklusive Tahiti och Hawaii. De flesta kommersiella noni är antingen från Tahiti eller Hawaii. Noni-plantan är ett träd som växer till omkring 30 fot lång och producerar 8 till 18 pund. av frukt per månad. Mogen Noni frukt är gulaktigt vit till färgen, ca 2 till 3 inches i storlek och har en kärv lukt när den är mogen. Noni frukt smakar stark och bitter. I Hawaii, noni träd frodas i näringsrika vulkaniska jordar i Puna område av Big Island.

Hawaiian Nonijuice

Hawaiian Nonijuice är en juice gjord av noni frukter som odlats på den stora ön Hawaii. Än idag, infödda Hawaiian noni bönder bearbeta Noni frukt för att göra juice med samma metoder deras förfäder använts i århundraden. De samlar de mogna Nonifrukter, tvätta dem och lämna dem i solen för att torka och ytterligare mognar inte mer än ett par timmar. Då har huden på Nonifrukter vände genomskinlig, köttet har börjat mjukna och frukterna har sitt karakteristiska syra lukt. Därefter är de fullt mogna Nonifrukter packas i stora behållare och lämnas utanför jäsa. Saften kommer naturligtvis sippra ut ur frukterna i behållarna. Efter sex till åtta veckor, är det nonijuice flaska genom att hälla det genom en sil.

Smärtlindring

Nonijuice kan användas för att lindra smärta och inflammation. Medan typiska smärtstillande medel blockerar alla enzymer --- de orsakar smärta svar och de med helande krafter --- nonijuice inte bara skyddar magen, njur- och leverceller från de skadliga effekterna av droger, uppmuntrar det också helande enzymer till fortsätta sitt arbete. På grund av detta kan du använda Nonijuice att förbättra din återhämtning efter ett träningspass och att lindra led- och muskel obehag som orsakas av artrit och fibromyalgi.

kropps Obalanser

Adaptogener är ämnen som balanserar olika kroppssystem. Nonijuice är en av 12 adaptogener, faktiskt en förstklassig adaptogen. Dessutom sänker nonijuice surheten i kroppens kemi. Detta skapar mer alkalisk miljö i kroppen och hjälper kroppen att bekämpa sjukdomar och bevara friska vävnader. Nonijuice arbetar också med serotonin och melatonin nivåer i kroppen för att förbättra dina sömncykler och dina energinivåer och att reglera ditt humör cykler och kroppstemperaturen.

sjukdom Behandling

Om du har allergier, kan Nonijuice hjälpa dig med dina symtom. Nonijuice stöder immunförsvaret genom att öka den, och saften reglerar det också genom att kontrollera vanliga symtom på allergiska och auto-allergiska reaktioner. Nonijuice har också fytonäringsämnen, som hjälper kroppen att upprätthålla sunda nivåer blodtryck, och dess antioxidanter hjälper till att neutralisera fria radikaler i kroppen och förhindra skador på DNA som kan orsaka cancer. Nonijuice ökar kämpar makt av vita blodkroppar mot flera sjukdomar, såsom cancer, och den har också förmågan att störa blod nätverk som stöder cancertumörer.