XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Steg aerob träning erbjuda både konditionsträning och chansen att öka samordningen. Utfall arbetar alla ben och GLUT muskler för en lägre kroppen-upplevelse. Var noga med att dricka mycket vatten när de utför någon övningar.

Instruktioner

1 Börja med en aerob steg cirka tre fot framför dig, fötter bekvämt tillsammans, rak rygg och armar av sidorna redo att börja. Kom ihåg att i steg aerobics höjden på steget ökar intensiteten av övningen så se till att välja en höjd som fungerar bäst för dig.

2 Lyft höger fot från marken och placera den på steg framför dig. Var noga med att hålla knäna lätt böjda vid alla tidpunkter. Steg 2 och steg 3 är en kontinuerlig rörelse.

3 Tryck vänster ben från marken och räta ut kroppen till en fullständig stående position som kroppsvikten skiftar till fullo steget, lyft vänster knä. Vänster knä höjs i 90 graders vinkel ovanför steget vid slutet av steg 3.

4 Sänk böjda vänster knä när du kliver bakåt bort från steg maskinen. Vänster ben landar bekvämt bakom dig på marken som den högra foten kvar på kanten av steget.

5 Tryck in höger ben från steget och omedelbart kasta om benet till ett utfall position. Detta betyder böja vänster knä med vänster fot platt på marken; böja höger ben ut bakom dig i en rak linje med spetsarna på höger tå vidröra marken. Den vänstra arm är rak bakom dig och den högra armen böjer vid armbågen.

6 Dra höger ben upp från utfall position i en snabb rörelse tillbaka den på steg plattform. Den vänstra ben är nu rakt och vänster arm är ut framför böjd något vid armbågen. Den högra armen är nere vid högra höften.

7 Återgå till steg 3 och följa upp tills steg för att hålla upprepning rörelsen, helt enkelt vända positioner för att arbeta på andra sidan av kroppen.