XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Rosa öga, ofta kallad konjunktivit, är rodnad och svullnad i bindhinnan. Det finns två typer av rosa öga. En är viral; den andra, bakterier. Båda formerna av rosa öga är smittsam.

Upphandlande Pink Eye

Virus som visas från krämpor, såsom förkylningar eller luftvägssjukdomar, orsakar viral konjunktivit. Bakterier som finner sin väg till ögat orsaka bakteriell konjunktivit.

Tidiga symtom på rosa öga

Ögat täcker visas rosa eller rött i början. Det kommer ofta att vara klåda, brännande och allmän irritation. Det kan finnas viss rivning och eventuell nuvarande utsläpp. Konjunktivit uppträder i allmänhet i ett öga, men det kan röra sig till andra. Symptomen i både viral och bakteriell rosa öga är likartade.

Hem botemedel behandlingar för rosa öga

Aloe vera har använts för att behandla pinkeye som ett hem botemedel. Frekvent sköljning med vatten har varit till hjälp vid behandling av båda typerna av konjunktivit. Att hålla ögat ren kommer att hindra den från att sprida sig.

Traditionell behandling för Pink Eye

Medicinsk behandling kan vara nödvändig om andra infektioner eller tillstånd är närvarande i kroppen. Anti-bakteriella droppar och salvor kommer att lindra mycket av obehag.

Pink Eye Längd

Rosa öga är inte ett allvarligt tillstånd i allmänhet, om inte andra sjukdomar eller tillstånd föreligger. Den varar från 7 till 10 dagar.