XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Spelet rugby är krävande, och det är viktigt att ha rätt växel för att kunna spela det väl. Kanske du har tur nog att ha en rugby butik i ditt område. Om inte, misströsta inte - det finns gott om ställen att köpa hög kvalitet rugby redskap.

Instruktioner

1 Besök World Rugby Shop webbplats (se Resurser nedan). Be om en katalog och du kommer att kunna köpa allt från skor till huvudbonader.

2 Gå till Team Kooga webbplats (se Resurser nedan). Här hittar du ett brett utbud av varor, inklusive skor, strumpor, tröjor och shorts för rugby spel.

3 Tala med din rugby coach. Många klubbar ställer större beställningar för sina redskap för att spara pengar på frakt. Se om ditt lag är intresserade av att placera en bulk beställning.

4 Prova Rugby Megastore webbplats (se Resurser nedan). Denna brittiska företaget har föremål från ett antal tillverkare.

Tips

  • Du hittar även utbildning DVD-skivor, DVD-skivor av bra spel och böcker på rugby i World Rugby Shop katalog.
  • Det är viktigt att få en bra passform med rugby redskap. Även om mycket av utrustningen kan justeras, en del av det är storlek specifik. Försök växel på innan du köper den. Många online försäljare kan du återvända och utbyte illasittande redskap.
  • Det finns så många ställen att köpa rugby redskap på nätet att det är omöjligt att nämna dem alla. Fråga folk i rugbyklubb och speciellt din tränare, om sina erfarenheter med olika online rugby försäljare.