XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

What to wear i kallt väder för Tennis


När vädret svalnar tillräckligt för att strama upp dina muskler, men inte tillräckligt för att tvinga dig utanför tennisbanan helt, stroke några slät dressing utanför planen bör leda till fler ess på banan. Klänning med omsorg i kallare väder för att förhindra skador och gör spelet mer njutbart och produktivt.

Skikten

Först av allt, klä sig i lager. Du kommer att bli tillräckligt varmt för att kliva ur din varma bilen och på kylaren domstol, och sedan kan man skalar bort onödiga lager när kroppen värms upp.

Till exempel kan du bära en långärmad fuktspridande shirt under din vanliga tennispolotröja och täcka upp med en munkjacka, väst eller båda. På botten, kan du bära dina vanliga strumpor och skor samt shorts (om du tror att det blir tillräckligt varmt så småningom) omfattas av ett par lätt avlägsna träningsbyxor; lägga leggings om det behövs. Se bara till att du fortfarande har en ficka för din tennisbollar.

accessorize

Förutom de lager av kläder, tänk på tillbehör du behöver i kallare väder, inklusive solglasögon, en hatt eller visir och handskar för att hålla händerna varma. Och glöm inte om solkräm och läppbalsam. Vissa kallt väder tennisspelare rekommenderas också uppvärmda handvärmarna. Du kan sätta dem i fickorna och satte händerna i mellan punkterna för att hålla dem varma.

Lyssna på din kropp

Slutligen, lyssna på din kropp. Det kommer att berätta om det är för kallt för utomhustennis, om du behöver mer vatten, om du bär för många eller för få lager. Ge dig själv extra tid att värma upp och kyla ner och njuta av dina kallt väder tennis spel.