XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vicodin är en narkotisk receptbelagda läkemedel, vilket innebär att det är föreskrivet för smärtlindring. Det är mycket effektivt, men för de flesta individer tar detta läkemedel, är förstoppning en bieffekt. Detta behöver inte vara ett stort problem eftersom det finns åtgärder du kan lätt ta för att behandla denna oönskade konsekvens av Vicodin användning.

Instruktioner

behandling av förstoppning

1 Öka mängden fiber du förbrukar i din kost. Livsmedel som innehåller mycket fibrer är grönsaker, frukt och fullkornsprodukter. En lista med hög fiberhalt mat kan hittas i www.bellaonline.com. Det är viktigt att försöka få cirka 40 gram eller mer av fiber per dag.

2 Ta en fibertillskott om du inte får tillräckligt i kosten.

3 Öka ditt vattenintag. Det finns olika skolor av tanke om hur mycket vatten du bör dricka varje dag, men de gamla "åtta glas vatten om dagen" skulle vara en bra start för dem som kämpar med förstoppning på grund av Vicodin.

4 Motionera regelbundet. Motion hjälper till att stimulera tarmen, förutom sina andra positiva effekter. Försök att göra några konditionsträning och visst motstånd motion tre gånger i veckan.

5 diskutera problemet med din läkare. Hon kan föreslå en pall mjukmedel, även om det kan vara så att du behöver en stimulerande laxermedel. Be om förslag på den bästa produkten och se till att hon är medveten om att du tar Vicodin.

Tips

  • Fortsätt att följa dessa steg, eftersom Vicodin orsakar förstoppning hela tiden du tar det. Denna situation blir inte bättre eftersom kroppen "anpassar sig till det."
  • Inte lider förstoppning. Det är inte bara obekvämt, men kan faktiskt vara farligt. Ansträngande kan förvärra vissa medicinska tillstånd eller åtminstone vara mycket smärtsamt på grund av vissa sjukdomar och problem.