XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Det är en myt att huvudlöss påverkar endast de fattiga eller outbildade. Detta är långt ifrån sanningen - dessa varelser påverkar alla oavsett socioekonomisk status i familjen. Enligt CDC, löss är vanligare bland förskolebarn upp till grundskolenivå, och drabbar upp till 12 miljoner amerikanska barn årligen i åldrarna 3 till 11.
Hittade i hårbotten, särskilt nära halsen och öron, löss överleva genom att konsumera mänskligt blod. Listerine och vinäger är effektiva löss behandlingar och används i stor utsträckning.

Huvudlöss Symtom

Kliar och kittlande är vanliga symtom. Barnet reagerar på klåda genom att skrapa det drabbade området, vilket i sin tur orsakar sår. Om den inte behandlas omedelbart, kan detta leda till en infektion. Därför är det viktigt att börja behandlingen i början av tillståndet. Sömnlöshet är också vanligare under angrepp eftersom löss är mer aktiva i mörker.

Orsak

Överförs från ett barn till en annan genom olika metoder, bland annat omfattar och dela objekt. Grogrund inkluderar platser som klassrum, där barn är i nära kontakt med varandra under längre perioder.

Listerine Behandling

Listerine är en beprövad metod för att behandla löss. Det är effektivt eftersom det innehåller alkohol, eukalyptol, tymol, mentol, och metylsalicylat. Dessa ingredienser är giftiga för lössen, men säkert för människor. Behandla det drabbade området genom tvättning, följt av frotté och torkning av håret. Massera Listerine in i barnets huvud och hår, undvika kontakt med ögonen. Detta förfarande eliminerar bindemedlet som Lusägg hålla sig till på hårbotten. En gång är normalt tillräckligt, men du kan upprepa behandlingen om du är orolig att det kan finnas kvar nits. Barn som repa sin hårbotten före behandling kan klaga på förbränning, men detta symptom är inte farlig. Bränningen kommer att klara upp inom kort. Det kan vara en god idé att förse barn med ett spel eller annan distraktion.

vinäger Behandling

Vinäger är mycket effektiva vid behandling huvudlöss. Schampo barns hår och handduk torka som vanligt. Du kommer då att massera lika mängder vatten och ättika försiktigt på huvudet. Denna blandning fungerar som ett upplösande medel, vilket eliminerar döda löss och avlägsna nits. En extra fördel med att använda denna metod är att håret verkar tjockare och har en skinande glans.

tips

För att se till att angrepp är helt borta, är det lämpligt att tvätta alla sängkläder och kläder i varmt vatten och torka dem på högsta temperaturinställningen.