XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Banaba Leaf Extract Biverkningar

Som ett supplement, har banaba bladextraktet traditionellt föreskrivs för behandling av mindre hälsaailments relaterade till dålig glukosabsorption i kroppen, enligt Drugs.com. Dessutom kan tillägg härrör från en anläggning med samma namn vara till stor hjälp för dig om du också lider av blodsockerrelaterade sjukdomar, som diabetes. Det finns dock några biverkningar kopplade till banaba blad kosttillskott som du bör vara medveten om före konsumtion.

Undvik att använda under graviditeten

Medan mycket få biverkningar banaba bladextraktet har dokumenterats, Drugs.com inte tyder på att detta är själva anledningen till varför kvinnor som är gravida eller som kan bli gravida ska hålla sig borta från örten. Som med många mediciner, vitaminer och naturmedel, kan förlossnings mödrar mycket lätt passera ämnet till fostret under graviditeten som kan visa sig vara skadligt för det ofödda barnet. Som ett resultat, föreslår Drugs.com att bristen på dokumenterad information om graviditet interaktioner bör föranleda tillägget användaren att kontrollera med sin läkare innan du väljer att införliva ört i en daglig diet.

steroida Reaktioner

En annan möjlig biverkning efter att ha förtärt banaba bladextraktet hänför sig till steroid kemiska föreningar som finns i de naturliga ingredienserna av örten. Enligt Drugs.com innehåller banaba bladextraktet många steroida ingredienser, inklusive beta-sitosterol. Biverkningar som förknippas med steroida kemikalieförbrukning går isär och kan orsaka hud biverkningar, inklusive ökad akne. Om du är en person som reagerar negativt på steroidkemikalieförbrukning, så ska du hålla sig borta från att använda banaba bladextraktet tillskott tills första mottagande klartecken från din läkare.

läkemedels~~POS=TRUNC

Enligt DiabetesHealth.com kan banaba bladextraktet också interagera med andra läkemedel eller naturläkemedel kosttillskott. Till exempel, kan banaba orsaka blodglukos som skall överdrivet sänkas när de kombineras med läkemedel som kan orsaka hypoglykemi, såsom sulfonylkarbamider, eller med andra alternativa läkemedel som har hypoglykemiska egenskaper. Som ett resultat, antyder DiabetesHealth.com att doseringarna som förknippas med banaba bladextrakt läkemedel kan behöva justeras för att begränsa risken för möjliga interaktioner i komplettera användare som tar ytterligare läkemedel eller örter.