XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Inversion Tabell Fördelar

Översikt

Inversion tabeller är utformade för att använda gravitationen för att lindra en del av trycket på ryggraden, som komprimeras med tiden. Teorin om inversion slaktkycklingar är att hänga upp och ned eller i en vinkel där huvudet är lägre än fötterna kommer dekomprimera ryggraden, som ska avlasta och smärta. Eftersom användning av inversion tabeller kan vara riskabelt om du har högt blodtryck, glaukom eller hjärtsjukdom, kontakta din läkare om du har några hälsoproblem.

General ryggont

En inversion tabell kan hjälpa till att lindra allmän ryggsmärta genom att ge full ryggrad dragkraft, enligt en artikel på Natural Arthritis Relief webbplats. Det vänder gravitation som har komprimerats ryggraden, som kan ha orsakat klämda nerver. Hängande upp och ned liknar spinal dragkraft genom att använda kroppen för att sträcka ut ryggraden, vilket minskar trycket på skivorna.

Gemensam tryckavlastning

Efter träningspasset kan lederna har upplevt några stress särskilt om du har en stor inverkan träning. Enligt Natural Arthritis Relief webbplats kan inversionsprocessen hjälpa stretch och förlänga musklerna, som kan lindra smärtan. Healthy Back Institute hemsida hävdar att inversion kan rätta till några av de mindre förskjutning som orsakas av ensidiga aktiviteter som tennis eller golf.

lymfsystemet

Enligt Natural Arthritis Relief webbplats kan hänga upp och ner hjälpa spola några av avfallet från det lymfatiska systemet. Eftersom lymfsystemet har avfalls reser i en riktning, hängande upp och ner gör det möjligt att rensa ut mjölksyra och annat avfall som kan orsaka smärta.

Cirkulation och Organs

Eftersom blod måste flöda genom kroppen i en riktning mot tyngdkraften hjälper inversionstabellen processen medan du hänger upp och ned. Gravity påverkar alla organ. Teori förespråkare av inversion tabellen menar är att hänga upp och ner kan hjälpa avlasta organ. I artikeln "Slå ryggont och ischias Upp och ner," Susan Spinasanta, Senior Medical redaktör på Spine universum, säger att stretching genom att hänga upp och ner kan stimulera lymfsystemet att öka flödet av vätskor, som tar bort avfall.

upprätthålla Höjd

Den genomsnittliga personen krymper upp till 3/4 tum från när han vaknar till när han går till sängs på kvällen. Detta orsakas av ryggradskompression från gravitationen. Inversions tabellen förhindrar detta genom att vända på processen och sträcker ryggraden.